![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu nez, manisprāt, jūsu abu vēl pat vecāku domās nebija. Tas seriāls tapa 60to beigās. Ja mēs ņemam vērā iznākšanas gadus un bērnu prognozes, tad 60ajos man vecāki vēl bija prognozēs.. kur nu vēl es. Bet kad es minēju vvecumu un auditorijas gadu attiecību es biju domājusi to standarta laiku kad Latvijā viņus sāka rādīt sabiedriskajā televīzijā. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Nu nez, manisprāt, jūsu abu vēl pat vecāku domās nebija. Tas seriāls tapa 60to beigās. man tad bija, laikam, kādi gadiņi pieci, kad šo sāka vai re-sāka demonstrēt pa kaut kādiem latvijas TV kanāliem. diemžēl neesmu tik jauns kā izskatos ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*aizgāja palūrēja Pakkuna profilā dzimšanas datus*
Tfu.. tu gribi teikt ka tu esi tikai gadu jaunāks par mani? Vai man vai tev ir problēmas ar morālo vecumu. Sliecos uz to, ka tev. -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE diemžēl neesmu tik jauns kā izskatos Tu runā tā, it kā būtu pavisam vecs. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
*aizgāja palūrēja Pakkuna profilā dzimšanas datus* Tfu.. tu gribi teikt ka tu esi tikai gadu jaunāks par mani? Vai man vai tev ir problēmas ar morālo vecumu. Sliecos uz to, ka tev. es domāju, ka gan vilciens A, gan vilciens B izbrauc vienlaicīgi un dodas pretējos virzienos. -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
KS savulaik rādīja Galaxy Express 999 filmas
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Speed Racer tika rādīts PSRS televīzijā 70tajos. LabuNakti Mazuļiem. Atminos savu bērnību.
Bet jā, 90tajos arī viņu rādīja. Par KS Video - oi, tur daudz ko labu parādīja, Black Magic M66, Heroic legend of Arislan, Galaxy Express 999 vairākus gabalus, pāris seriālus, kā Spaceship Sagittarius un vēl šo to. KKad man bija pat saraksts sastādīts pasen, kas tieši tika rādīts. This post has been edited by Noriass Gato: Apr 3 2008, 23:02 -------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kopš pagājušpiektdienas jau iet. Kāds jau ir bijis?
-------------------- Press any key to continue
|
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Vēl ne, bet apceru aiziet pie pirmās izdevības un pie kompānijas.
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |