![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
emm, emm...
esmu noskatījusies 8 epas un šķiet, ka animei vēl iggi jāturpinās, nevaru sagaidīt. bet tik forša anime, esmu wnk starā un btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^; ir kaind of līdzīgi ne? ;D tā starpcitu ![]() ![]() This post has been edited by Misa: Jun 5 2008, 00:43 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
... btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^; ir kaind of līdzīgi ne? ;D tā starpcitu 9-tā epa vēl nav parādījusies par līdzīgām nemāku spriest ... tb ir vienīgi ne mūsu laikos un ir krietni asiņainas bez kawaii momenta ![]() Piemēram Basilisk -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Muļķības, ir jau iznākusi! Tikai subi laikam gan vēl nav.
|
hinatara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 1-August 07 ![]() |
Tas, ka Miharu ir pat pārāk līdzīgs Ritsukam (Loveless) ir skaidrs... Ne tikai pēc izskata, bet arī izturēšanās ziņā...
-------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Muļķības, ir jau iznākusi! Tikai subi laikam gan vēl nav. Prasija par nosubotām versijām ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Tiklīdz parādīsies Nosubota versija, vismaz ES, @ Tracker . DeeP . Lv būšū jau ielicis
![]() [EDIT] Rīt būs subotā epa vismaz tā solās fansubberu grupa Rumi ![]() This post has been edited by dExIT: Jun 5 2008, 14:50 -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Spectre |
![]()
|
pagaidīšu kādu citu relīzi ...
This post has been edited by Spectre: Jun 5 2008, 15:13 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tiklīdz parādīsies Nosubota versija, vismaz ES, @ Tracker . DeeP . Lv būšū jau ielicis ![]() [EDIT] Rīt būs subotā epa vismaz tā solās fansubberu grupa Rumi ![]() Jau? Tu, ko, iekš kādas izplatīšanas komandas, ka vari tā solīt? Un, ja kādam vajag ātri, ir variants skatīties raw vai pašam sekot līdzi/uzlikt BT klientu, lai seko Tokyotosho, jo vairums relīžu tur parādās vispirms (nu, ja neskaita grupu IRC/BT). BTW, varbūt tu varētu rakstīt latviski, citādāk man un noteikti arī citiem nākas minēt, ko tu tur gribēji pateikt, kthxbi! This post has been edited by Niks: Jun 5 2008, 16:02 |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Tiklīdz parādīsies Nosubota versija, vismaz ES, @ Tracker . DeeP . Lv būšū jau ielicis ![]() [EDIT] Rīt būs subotā epa vismaz tā solās fansubberu grupa Rumi ![]() Jau? Tu, ko, iekš kādas izplatīšanas komandas, ka vari tā solīt? Un, ja kādam vajag ātri, ir variants skatīties raw vai pašam sekot līdzi/uzlikt BT klientu, lai seko Tokyotosho, jo vairums relīžu tur parādās vispirms (nu, ja neskaita grupu IRC/BT). BTW, varbūt tu varētu rakstīt latviski, citādāk man un noteikti arī citiem nākas minēt, ko tu tur gribēji pateikt, kthxbi! Nu paskatījies savā TokyoTosho ? Aizrijies ? Vnk laikam patīk tāpat braukt citiem augumā.. ![]() QUOTE [Rumi]_Nabari_no_Ou_09_[704x400][H264]_[08FFE3C4].mkv Size: 174.08MiB | Date: 2008-06-06 04:32 GMT Comment: #rumi@irc.rizon.net | I know it's a bit late but it's here at least! HD Later -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Gawnis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 12-March 06 From: Salaspils ![]() |
''Kaušanās'' ap hiberbolām un semantiku?
~~~ |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
... btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^; 9-tā epa vēl nav parādījusies kā jau iepriekš tika minēts, ir gan. jau biju novilkusi, žēl, baigi gribējās redzēt, bet bez subiem es daudz ko arī nesaprastu,so īpašas jēgas skatīties nav. This post has been edited by Misa: Jun 6 2008, 10:03 -------------------- Nori Nori Nori~ |
dExIT |
![]()
|
Tkko Deep'ā ieliku ar subiem
![]() -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Kuro-San |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 11-April 08 ![]() |
manas domas par šo animi, man patīk, tiešām, un tas ne kas ja kkas bišku jau ir kkur redzēts vai tml jo pirmkārt jau ir ļoti skaista animācija, arī nindzju tēma kaut arī nav uberoriģināla *naruto..cough* un raikou baigi jau nu atgādina itachi bet tomēr kautkas šajā anime ir tāds pat nezinu, kas pievelk, varbūt man tikai tā tas ir, bet tomēr stāsts ir pavisam cits un savdabīgs, vispār iesaku =]
This post has been edited by Kuro-San: Jun 6 2008, 12:00 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es vēl vienu Naruto neizturēšu.
![]() |
dExIT |
![]()
|
Noskatījos tikko 10epu, un sapratu to ka, Nabari o OU katru reizi tiek pārrauts stāsta interesantākājā daļā, manvnk tas sāk kaitināt ka nekas nevienā sērijā neatrisinās tikai viss sarežģījās ^^
-------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:29 |