IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Rurouni Kenshin
kibrika
post Dec 27 2004, 14:55
Post #16

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Riga

Esmu redzeejusi saakuma ovas (whatever that stands for? I suppose it means the longer films which are not episodes.) un tad liidz 4n seerijai pa vidu dazhas 3n izlaizhot:)
Domaaju noskatiities liidz beigaam un noskatiities arii beigu filminjas. Taas garaas man stila zinjaa patika labaak par epizoeem. Skaisti - zobens, ceeli nodomi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Inc
post Dec 27 2004, 23:32
Post #17

Danshaku

Group: Jounin

Imho Reminiscence OVA bija pietiekoši dziļa un kārtīgi nobeigta, lai ar to pietiktu. Viss tālākais jau fan service.
+Quote Post
Rika
post Mar 16 2007, 21:01
Post #18

Danshaku

From: I am un-locatable

Man jau nu bezgalīgi patika...TV epizodes bija ļoti labas (tikai dažbrīd' galīgi nenesa uz romantic story)Ova's...tās pēdējās divas (Seiso Hen) bija kaut kas fenomenāls-tik filozofiski,dziļdomīgi,tik sad...ja es būtu emocionālāka,tad visa mana istaba būtu viena liela asaru jūra...So sad ending...tas ir viens no labākajiem ending'iem kādus esmu redzējusi...

P.S. tikai man sevišķi nepatika OVA zīmēšanas stils...viņi galīgi neizskatījās pēc tiem,kas viņi bija TV epizodēs...

--------------------
даже добро делал всем на зло
+Quote Post
FuschichO
post Jun 29 2008, 02:03
Post #19

Tennou

Tā, pacelsim vecu topiku.

Sāku skatīties.
Pie pirmās sērijas gandrīz apkorķējos, kad izdzirdu, ka Kenshinu ierunā.. Sieviete???? (es gan nepārbaudīju, bet, ja tas ir džeks... kastrēts???) Wnk WTF??? Ilgi nevarēju izdomāt- skatīties angļu vai japāņu variantu, beigās piestīvēju sevi uz japāņu variantu, jo amerikāņi man tomēr liekas nedzīvi.

Ejam tālāk. Visu cieņu pret Kenshina traģisko pagātni, bet tas, ka viņa maigais smaids (ew, pamēģiniet paši tā pasmaidīt ROFL XD) acumirklī pārvēršas par vērīga kareivja skatienu.... tas vienkārši NAV labi.

Sanosukē es "iemīlējos" jau no pirmajiem kadriem. Tur kaut kas ir. Normāls čars. Tikai kā vienmēr kaut kāds mākslīgs krutums pavīd (acs miegšana, īkšķis uz augš, "esmu te", utt.) Bet nav perfektu cilvēku. Nu ja, bet viņš jau ir čars.

Un tā sieviete. Man viņa nepatīk.. ā beidzot atcerējos vārdu- Kaoru. Tāda pati kā tā no InuYashas. Arrogant. Greizsirdīga. Bet vīriešiem laikam tādas patīk... lai nu būtu. Viņai ir jaukas acis. Un viņa prot cīnīties. Restepa.

Otra sieviete... Megumi? Man patīk viņas mākslīgie smiekli XD Atgādina ļaunos varoņus no Pokemoniem un Sailor Moon. Wnk Zelts!!!!

Jā, es nevarēju vienkārši paklusēt smile.gif

Skatīšos tālāk. Ja domas mainīsies- pasaule mani dzirdēs XD

--------------------
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31 July 2025 - 14:24