![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Varbūt tad vispār neorganizēt?
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, nu tā jau uzreiz arī nevajag teikt. visiem jau šitādus pasākumus gribās.
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vajag tikai naudu....
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
2.-3. maijā, vai tad nē? Vismaz anime.lv tā rasktīts. 2. maijs būšot oficiāla brīvdiena...
-------------------- ![]() |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
2.-3. maijā, vai tad nē? Vismaz anime.lv tā rasktīts. 2. maijs būšot oficiāla brīvdiena... īstenībā cik es sapratu no Hasana teiktā datumi atkal var mainīties. QUOTE Ha-san Вчера, в 15:55 Внимание! Программа фестиваля довольно сильно поменялась. Фестиваль переносится на другую дату. Подробности позже. Хорошая новость для любителей боевиков: покажем Appleseed. -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vakar bija 3.-4. majs. Bet tagad laikam jau izmaiņas notika: 2.-3. maijs.
Vai man 2. maijs būs brīvdiena? Nav ne jausmas... |
asfiksija |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-January 07 ![]() |
ohmy.
beigu beigās aizbraukšu vēl uz Rīgu nepareizajā datumā. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
beigu beigās tas joks par novembri nemaz nebūs joks.
-------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Tad nu tā! Kārtējo reizi tiek kaut kas mainīts!!!
Anime Fests tiek pārcelts uz 2 un 3.maiju!!! Dažas no Animēm, kuras gribēja parādīt aizvietos ar citām! Abonimentu skaits ir palielinājies! Ir aizdomas, ka izmaiņas vēl būs!!! (Ceru, ka es kļūdos! ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
eh, cerams ka tas fests neiekritīs laikā kad man eksāmeni sākas ....
![]() ja tā notiks, tad šijam pasākumam varēšu teikt atā ....! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
eh, cerams ka tas fests neiekritīs laikā kad man eksāmeni sākas .... ![]() ja tā notiks, tad šijam pasākumam varēšu teikt atā ....! ![]() he.. man uz to laiku tieši sessija beidzās. -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Kārtējās izmaiņas(kuras visticamāk nebūs pēdējās) programmā un datumos pilnīgi nosita jebkādu vēlmi apmeklēt šo pasākumu =_=
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ja animefesta datumu pārcelts vēl kādas pāris reizes, tad tik tiešām ieradīsies daudz mazāk cilvēku.
Man ir jāsaka, ka, tā kā es jau gandrīz esmu izveidojusi savu kospleju, tad ceru, ka vairāk festa datumi netiks pārcelti un, vēl jo vairāk ceru, ka tie netiks pārcelti uz maija vidieni. -------------------- |
isisasuke |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 26-June 07 ![]() |
ceru ka es vispar drikstu atver muti....
nesen dabuju zurnalu, freetime, un tur skaidri un gaishi ir rakstits ka 26, 27 aprilis, kongresu nams...majaslapa nekas nav rakstits[vismaz lidz sim nebija]...bet tagad esmu galiga autaa...te rakstits viens datums, kkados zurnalos cits, un citur vel cits, taka esmu galigi parpulejusi savas smadzenes domajot par to, kad isti notiks AnimeFest..o_O -------------------- wanna die? get in line...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 07:49 |