![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
šodien, respektībi, piektdien, varēs dabūt Animefesta plakātus, ko izkārt skolās un citās iestādēs.. 17:30 - 18:30 pie kino Rīgas tos varēs paņemt. Pie Himeru.
-------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
a kad varees biljetes, piemeeram, tikai uz 1 filmu nopirkt ?
edt:ok, kaads jau to prasiija. This post has been edited by Pinky: Apr 30 2008, 11:46 |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Uzmanību, jaunākā info par Animefestu:
Austiņas, kurās skanēs tulkojums latviešu valodā, tiks dalītas par ķīlas maksu. Tā būs 3-4 Ls un pēc seansa tiks pret austiņām atdota atpakaļ. Tas tā, lai būtu kāda sīknauda kabatā tiem, kas taisās austiņas lietot. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
isisasuke |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 26-June 07 ![]() |
tāds sīks jautājums, animes būs orģinālvalodā, tātad japāniski? o_O...
-------------------- wanna die? get in line...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jā, animes būs japāņu valodā, ar krievu subiem, un sinhrono tulkojumu latviešu valodā austiņās.
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
tāds sīks jautājums, animes būs orģinālvalodā, tātad japāniski? o_O... jā, japāniski ar krievu subtitriem -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Vai kāds nezin cik vidēji maksās 1 biļete? :3
atvainojos, es jau noskaidroju. viena biļete uz jebkuru animi maksās 3 Ls. This post has been edited by Shatako: May 1 2008, 17:06 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Kā ar stāvvietām? Maksas vai free (lai zinu vai meklēt automātu vai ne)?
|
isisasuke |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 26-June 07 ![]() |
taa diena beidzot ir klat...kka neticaas..XD
-------------------- wanna die? get in line...
|
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
kosplej galerija Cosplay
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
restekpe par bildeem! aatraas reagjeeshanas vieniiba nepieviila un es nevienaa neesmu, wiiiii!
-------------------- Because i can!
|
Yuuji |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-May 08 From: the skies.. ![]() |
jaa kautgan es biju tikai uz cosplay man baigi patika !!
ooo, atradu pat sevii ~5 fochenees O.o nice This post has been edited by Yuuji: May 3 2008, 20:26 -------------------- O.o Looking at the skies.. Who knows what there lies.. o.O
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Izkatās intresanti, Ichigo izskatās pēc bara barigas, kur visiem iet pa priekšu!
![]() |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Biju tikai shodin - bet paspeju noskatities cosplay konkursu un vienu animeciju
No cosplay konkurs esmu vnk shoke !! Super ![]() ![]() -------------------- Mjauu
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
skatoties galeriju izdzirdēju vienā testament dziesmā vārdus "how low can you go" XD
protams, bija daži, kas, laikam, bija pacentušies un tiešām izskatījās tīri neslikti.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 11:38 |