![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Haha.
Manuprāt labākais no visiem animefestiem! Man tiešām patika. Cepuri nost. -------------------- |
Simca |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 9-April 08 From: Ventspils ![]() |
piedalījos pirmo reizi un esmu baigā sajūsmā
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Bij' nežēlīgi jautri!
Both thumbs up! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man arī ļoti patika. līdz šim favorīts bija 2ais fests, bet nu tagad, šis bija augstākā klase! Sugoi, sugoi, sugoi. ^^
-------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā, Sugoi! Cosplay bija amazing. Lekcija pirms Cosplay konkursa bija ļoti izglītojoša.
![]() |
Nisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-May 08 ![]() |
AnimeFest5 izdevās lielisks! ar iepriekšējiem nesalīdzināt! Gaidām nākamo Festu! Vissiem kospleeriem milzīgs paldies! Un protams ka liels paldies mūsu organizatoriem un personālam!
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Lielisks pasākums. Ļoti liels paldies būtu jāsaka tiem, kas uzaicināja lektoru, biju jau iepriekš iepazinusies ar viņa lekcijām internetā un dubējumu krieviski pāris animēm, tā kā ļoti priecājos par to, ka viņš tur bija, lekcijas satus vnk lielisks. Žēl šoreiz, ka nebija nekā daudz, ko pašai iegādāties, jo neredzēju nekā interesanta pārāk. Bet visu cieņu kosplejiem, tie gan bija pacentušies! Atšķirībā no pagājušā gada, bija daudzi tiešām ļooooti lieliski kospleji.
![]() Jup, man paliks daudz jauku atmiņu no šī festa un es jau ar nepacietību gaidu nākamo. ![]() Btw- kāds nav kko uzfilmējis, lai var palūrēt? ![]() This post has been edited by Kaede: May 4 2008, 14:40 -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Viss protams bija baigi forshi un shainigi..
![]() tachu pie mums majas ir palikushas dazas mantas cilvecinjiem kas naca pie mums pargerbties un pec vakrdienas afterpartija... 1)Zakji tavs maissinjs ar visiem knagjiem un gramatam, un parejiem stafiem ir pie mums.. 2)ir palikushas melnas meitenu kurpes vai nju taas bija musu Rukijai vai ari Nanao.. isti neatceros kurai.. ![]() 3)tad ir palikusi melna jaka ar brunu jostu ar divainu krustu.. varetu but ari kadam no meitenem.. bet parliecinata neesu... 4)Stasite tavas mantas droshi pie mums ari glabajas.. mekleshu veidu ka tev tas nogadat.. ![]() 5) Spirit.. paldies par kedem un siksnam.. :* gan mes ari sarunasim ka tev vinjas nodot 6) Alt mums ir ari vesela chupa ar tavam mantam.. isti vairs neatceros kur kas ir, bet viss noteikti ir tepat kaut kur.. 7) musu dzerosha kapteinja milziga cepure ari ir pie mums.. 8) Daini - tava soma ari ir droshiba pie mums.. ![]() gan jau es vel kaut ko atradishu.. kad beigshu kartot maju pec igaunju izvakshanas.. ![]() pagaidam viss... ja kads grib savakt mantas un zin kam pieder nezinamas piederibas mantas dodiet zinju.. ![]() aaa un Sigfas chibas ari ir nonakushas pie mums ![]() This post has been edited by Lija: May 4 2008, 15:11 |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
No malas uz festu skatoties (Cik nu sanāca tur pabūt) ļoti patika un pilnīgi noteikti bija daudz labāks nekā iepriekšējais
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Heh Paldies visiem, kas bija pagodinājuši ar savu ierašanos!!! Ceru ka nākošreiz Jūs piesaistīsiet Anime Festam arī savus kaimiņus, draugus un ģimenes locekļus!
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Iesaistiit pazinjas/radiniekus? naa. tie, kurus vareetu ieintereseet, ir piesaistaami tik pat labi arii caur zhanra skataamaa iebaroshanu tur pat maajaas. buut fanaatiskiem pravietotaajiem nenjemot veeraa citu atshkjiriigo gaumi? - count me out.
|
Nisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-May 08 ![]() |
Es biju pirmo reizi un domaju ka 5 AnimeFests bija visslieliskais! Visiem milzigs paldies! Visiem biji tadi forshi cosplay...
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Es biju pirmo reizi un domaju ka 5 AnimeFests bija visslieliskais! Visiem milzigs paldies! Visiem biji tadi forshi cosplay... neliela piesiešanās vārdiem: ņemot vērā valodas(ne tikai latviešu) pareizas lietošanas vēlamu klātbūtni runā, tu nevari teikt, ka animefests nummur 5 bija vislieliskākais, jo, lai kaut ko varētu raksturot, liekot lietā īpašības vārdu salīdzināmās pakāpes, jābūt kaut kam, ar ko salīdzināt. pati teici,ka šis bija pirmais animefests, uz ko bijusi. varbūt es kļūdos un esi, piemēram, bijusi uz citiem animefestiem citās valstīs un šis ir pirmais animefests, ko apciemo latvijā.. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Diemžēl tiku tikai uz Animefestu 2.maijā un vakardienas pasākumu nesanāca vērot, viss bija superīgi. Man pašai ļoti patika un bija prieks satikt pazīstamus, sen neredzētus cilvēkus.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Animefests tiešām bija jauks. Un milzīgs paldies cilvēkam kas man un fuhreram parādija ceļu uz WTC
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 11:37 |