![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ja kādam ir interese par cosplay - tik tiešām nopietna interese nevis "Varbūt varētu, ja būs laiks"
Varu savest ar pareizajiem cilvēkiem no anime.lv Ar cilvēkiem kuriem ir pieredze un ir jau to darijuši vairākus gadus. Lai neradītu diskusijas par to kas tie ir un ar ko viņus ēd - ja kādam ir interese PM me ![]() P.s. Šie cilvēki varētu kautvainu pakonusltēt kā un ko būtu labāk darīt - atceraties, ka katrs jaunu pats sev tērpu taisīs, viņi jums nešūs un neieliks gatavu rociņās ![]() P.s.s. es kā jau ierasts esmu sliņķis - nekur nepiedalīšos/neko nedarīšu, izpildīšu savu pienākumu kā apmeklētājs ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Spectre: Mar 17 2008, 10:50 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kyo - he.. Yuki ir pieejama arī šinī forumā.
Grūti pateikt cik bieži viņa to lasa, bet pāris gadus atpakaļ viņa te pat postoja. Domāju ka "savešana" nav nepieciešama. Tie kas gribēs, tie paši atradīs. Es biju cerējusi šogad piedalīties festa pasdarbībā- like every other time. Taču, ak šis jaukais brīdis... man tajā laikā ir sessija. Cik nojaušu - ieradīšos ar cosplay un var būt uz kādu seansu atļaušos aiziet. -------------------- ![]() |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
kā pilnīgs zaļais zirnis, es labāk pavērošu kas un kā dzīvē notiek. video daudz redēti ar un par cosplay'iem.
bet nu tā cik tālu sapratne mana ir - datumi tādi arī paliek. ja!? This post has been edited by ..~Ze-fantast~..: Mar 22 2008, 16:03 -------------------- ~Acchan~ ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
vaaaah... peec ilga paartraukuma 4 meeneshu garumaa no jebkaadas saskarsmes ar animi redzu labas zinjas. ^^
Programa ir ok tik laikam jau visi visu redzeeja xD -------------------- |
cdmax |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 5-February 08 From: Latvija ![]() |
kā pilnīgs zaļais zirnis, es labāk pavērošu kas un kā dzīvē notiek. video daudz redēti ar un par cosplay'iem. bet nu tā cik tālu sapratne mana ir - datumi tādi arī paliek. ja!? datumi jau paspēja nomainīties uz 3-4 maiju. un cik sapratu vieta arī. -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
datumi jau paspēja nomainīties uz 3-4 maiju. un cik sapratu vieta arī. Pie tā jau ir jāpierod. ![]() Nja... Bet es jau tā nezinu, kas ir Kongresa Nams (kaut kāds parlaments??), bet tagad kaut kāds WTC... man "protams" kļuva skaidrāk... ![]() This post has been edited by Hikaru: Mar 27 2008, 15:42 |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
samainiiju datumus 1 postaa lai kaads neistaa laikaa kau kur neaiziet
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Naru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-March 07 From: Trakonams "Madracis" ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
HEHE... jā, WTC lielākajai daļa izraisīja jautājumu.
google magic my friends. Tagad man interesē vai datumi vēl kādu reizi nemainīsies mēneša laikā. -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Vai tur iztirgo pasauli?
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
eh, atkal jau vieta un laiks nomainījušies! tā vien ...
kurā tad no tām WTC zālēm vai telpām notiks tas fests un kāpēc vispār viss šis pasākums tika pārcelts no Kongresu nama uz WTC, tur kaut kas ar finansēm negāja kopā? ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
tā vietu un datumu maiņa man nezkapēc laupīja vēlmi Animefestā vispār ierasties. :S
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
eh, atkal jau vieta un laiks nomainījušies! tā vien ... kurā tad no tām WTC zālēm vai telpām notiks tas fests un kāpēc vispār viss šis pasākums tika pārcelts no Kongresu nama uz WTC, tur kaut kas ar finansēm negāja kopā? ![]() Uz shito jautaajumu tev laikam tik Hasana kungs var atbildeet QUOTE Внимание! По техническим причинам фестиваль переносится на 3-4 мая, и проходить он будет в WTC (рядом с Домом Конгрессов). У посетителей фестиваля будет возможность купить абонемент, который позволит посмотреть все фильмы, кроме закрытия, а также получить несколько подарков. Цена абонемента - 18 Ls. Купить абонемент пока нельзя, но можно зарезервировать. Количество абонементов ограничено. Все фильмы на фестивале будут на японском языке с русскими субтитрами и переводом на латышский язык в наушниках. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Kas tas par Panīkumu tādu? A? Kur ir Jūsu spara gars? Kur ir tā velme ierasties tik sen nebijušajā AnimeFestā??? T_T
Lai vai kas, taču es ieradīšos par spīti visiem maniem Darba devējiem! ![]() NOBASTOŠU!!! ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kāda bija cena?
Uz animufestu? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 08:09 |