![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ar laiku tu tādus iemācīsies zīmēt pa pusstundu ne pa piecām stundām. However, izskatās makten labi. Tomēr digitālā vidē digitāla bilde izskatās foršāka par tā paša mākslinieka real-life darbu. Nezinu gan, vai vienmēr.
Bet nu jā- man jau patīk. Liek domāt par grafitti. Sejā gan trūkst simetrijas un šķirba starp kājām mani nedaudz biedē. -------------------- |
Arta |
![]()
|
Paldies. :]
Em, par tām kājām - šis nebija domāts tāds baigi reālistisks cilvēks un tā. Bet nu kā kuram, tevi biedē, citus, iespējsms, nē. ;D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tā jau būtu simpātisks puiks, bet tā bedre vēderā un dažādā garuma kājas liekas bik dīvaini
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
omg! man kaa viirieshdzimtas paarstaavim ir vnk pretiigi skatiities uz to kas ir zemaak par jostasvietu!
jeeezas izskataas peec dzeka ar pussy! man patiik foons! ^^ -------------------- |
Arta |
![]()
|
mja. k.
o.o -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
+reference.
.nfo & bigger verse. Šeit kkas, kas ne visiem varētu patikt, ja varētu, tad lielākoties meitenēm ;DD --> klik here for sh-ai. Ķepuļepu. ![]() Un te viens zīmējums, kuru iepriekš esmu piemirsusi ielikt šeit - Nothingas Rožu Rowas fanarts. ^^ Nu tā.. tāC apdeits šoriez.. ~ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es šodien skops. Pirmajam mazais pirkstiņš ir ekstra mazs
-------------------- |
Arta |
![]()
|
I hate drawing hands. ;[
WHY god WHY tas man nepadodas nu nekādīgi. xD -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
Ja nu nezināji: Šis varētu līdzēt. Vismaz ierubīt vairāk. Neņemtos gan apgalvot, ka tur attēlotā roka būtu diži precīza
Pirmais, ko ieraudzīsi būs vīrieša torss- paspaidies pa labās puses linkiem un atradīsi vairākus roku variantus ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
Ty, domāju, ka noderēs. :]
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
jaa ar to kaajstarpi ir kaa ir
![]() 'kjepuljepu' ir mans favoriits neskatoties uz to, ka ir nekraasains un ne iipashi izstraadaats, kkas man vinjaa looti patiik ( mani nepaarsteigs ja tas tapis 5min , jo dazreiz ziimeejumi, kas tapuhi iisaa laika izskataas daudz labaak par tiem kuros ieguldi daudz laika un centiibu) pii ess: tas nav zemteksts ![]() kraasainajaa patiik piirsingi un taa broshinja( vai kas tas taads) ![]() This post has been edited by antuanete: Mar 18 2009, 22:22 |
Arta |
![]()
|
Paldies. :]
Varbūt man pamēģināt tādus vienkāršos kādu bariņu.. *is wondering* -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
Tik mazs tapē, ka jums jāspiež šite un jāskatās pieklājīgā lielumā. Negribējās staipīt fōrumu .. o.o -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |