![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Fuschi, paldies! Prieks, ka šitā izanalizē, man ļōti noderēs. Super! ^^
Hollow. Paldies jaukais. ^^ Forši, ka patīk ~ tupināšu zīmēt for ever & ever. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
![]() Es jūtu Fuschi skatienu uz viņa kājstarpi un pacelto uzaci ar zemtekstu ''Tur nekā nav. o.ō'' xDD Nebūs labi. *paslēpjas* ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
So liek, no cakes for me. Darīšu kā Fuschi un parādīšu, ko domāju.
UZSPĒLĒJAM VARAVĪKSNES SPĒLI! ![]() Sarkans +dzeltens - aptuvenā ķermeņa konstrukcija un virziens kurā katra ķermeņa daļa rāda. Grūti uztvert džeku, jo izskatās itkā viņam būtu mugurkaula deformēšanās, srsly. Viņa galva skatās virsū attēla vērotājam, krūtaža pagriesta pa kreisi, vēders atkal lielākoties uz skatītājiem, viņa stakla atkal pa kreisi, bet tas piekariņš virzās uz labo pusi. Pie tam, viņam izskatās itkā gurni būtu tik taisnas sliedes, kas pat džekiem nemēdz būt normālos apstākļos. Zaļš - Ievilku vietas, kuras itkā vajadzētu pamainīt. Atslēgas kauli (kauli virs krūtīm, kas visiem izņemot ļoti korpulentiem cilvēkiem skaidri redzami) nevienam cilvēkam nesaskaras, ja nu vienīgi ir ļoooooooooooti liela kroplība, bet par to nekad neesmu dzirdējis. Ar to zodu varētu nogalināt, ieteiktu viņu netaisīt tik ohshit asu. Džeka manchests sanāca nošļucis, pārāk tuvu viens otram un viņa kreisā krūts novirzās pārāk daudz uz leju. Kreisā kāja pārāk plāna salīdzinājumā ar labo, kā arī staklai vajadzēja būt zemāk, pat, ja viņš aizmirsis savu mantību mājās, dibens tur vēl ir, kas aizpilda bikses. Viņa mati izskatās pēc pielīmētas dzijas, ieteiktu netaisīt matu krāsu tikai kā atsevišķus matus, bet arī kā visu matu kopējās krāsu pārejas no gaišākas uz tumšāko, tev viņi pašlaik ir nepatīkami plakani. Violets - Random šitz. Kompozīcija sabītīta stūrī, liekas tukša. Vajag vēl kautko, kas pieķertu skatītāja uzmanību, jo spārni to īpaši labi nedara. Purpurs - WTF. WTF. WTF. WTF. WTF. WTF. Tā roka izskatās pēc stickmana, kas dejotu mežonīgu deju. Viņa izveidota pārāk plakana, vajadzētu arī redzēt pārējo rokas daļu un pirkstus, skatoties no šī leņķa. Par otru man nav diži ko teikt, neliekas nekāds baigi aizraujošais. This post has been edited by dmonster: May 9 2009, 11:49 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Arta |
![]()
|
YES.
And that is what I am talking about! Ok, I`m not. o.o Paldies par visu, ko tu te esi sarakstījis un sazīmējis! <3 I really appreciate everything. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Beh... it r ok.
Bet varetu ari labak ![]() |
Arta |
![]()
|
Protams, varētu. ^^ Es vēljoprojām mācos un mēģinu atrast tādu ''my thing''.. u know. ;D
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() ![]() Arta ražo macro. Un jā,pirmajam čalim nav locekļa,kaut kāda lelle or smth. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arta |
![]()
|
āhahaāaa. xDD
![]() jaukiņi. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Arta ražo macro. Un jā,pirmajam čalim nav locekļa,kaut kāda lelle or smth. hm... varbūt tā tomēr ir meitene - dēlis? ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
un man veel saka ka es ziimeju gejus...
-------------------- |
Arta |
![]()
|
Nezinu kā tu, bet es gan zīmēju, jā. o.o
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Tikai tagad pamanīju, ka ne par to zīmējumu izteicos. xD This post has been edited by Tomoko: May 15 2009, 00:42 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
f.ck yeah, vēlviens digitālais zīmētājs. Man patīk abi pēdējie. Pofig par kļūdām, galvenais, ka smuki.
|
Arta |
![]()
|
Paldies par to pašu. ^^
Arta |
![]()
|
Zīmējums.. xD
![]() Tā vieta, kur roka, visp nebija tā paredzēta.. visp šis zīmējums nebija šādi paredzēts, but I can`t help my self. ._. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |