![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
grafiskā ziņā (melni balto laukumu kompozīcija) ir pat ļoti ok, bet zīmējums ir ļooti deformēts. Es gan jau nezinu, vai tas ir slikti, visi mani standarti ir apgāzti- izskatās tik dekoratīvi, ka pat varētu izmantot kā ilustrāciju grāmatā.
-------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
I`ve been doing stupid stuffs lately.
![]() ![]() ![]() ![]() ..xD -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Man patīk lasīt komiksus šis labs..
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ļoti foršs stils. Tiešām. Bet sižets ir.. tas bija joks?
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Tas bija joks uz to brīdi, vairs es neko jokainu tur nesaskatu. xD lai nu kā - sviests. ^^ Man vienkārši nav nekādu ašo ideju. ;D
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
īk man patīk tie paši charakteri
![]() tādi freaky ^^ -------------------- ![]() |
Arta |
![]()
|
Pirmie soļi COPIC pasulē. <3
![]() ![]() btw, tie ir vienkārši zīmējumi, negribu nekādus ''viņai kājas par garu, rokas par īsu, un viss ir neproporcionāli'' <- tā tam jābūt. ._. ![]() ^ linearts nav mans ^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kopiki?! Tu biezā maita, dabūsi pa koko! XD
Tā jau izskatās visai labi. Ar viņiem viegli strādāt? |
Arta |
![]()
|
Ohh, tici man - līdz biezam vēl tālu. xD
Nopirku ebayā manga setu ar 24 krāsām, bija dārgi, jā, bet vismaz par 3 dolāriem lētāk sarunāju. XDD Pirmajā brīdī likās - WTF? Nevarēju iebraukt, kā pielietot pareizi, bet nu lēnām ~ jāčeko kuras krāsas ar kurām blenderējās kopā un baigi jauki var vienu krāsu otrai pa virsu un vispārīgi - I`M IN LOVE! xD Krāšu naudu un pirkšu vēl.. un vēl, jo viss tas pasākums slēpjas tajās krāsās, mhm. <3 Ja ir vismaz 3 toņi no vienas krāsas, tad jau kko var sākt darīt, tā kā - ja pērk, tad noteikti ne 6 vai 12, arī ar 24 ir par maz. Tad jau labāk uzreiz 36 vai 72 vislabākajā gadījumā. ![]() P.s. šie ir Copic Sketch, ne Copic oriģinālie. Un Copic Ciao visp, cik sapratu, nav ieteicams. Sketch itkā izmanto visbiežāk. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
es nezinu, kas ir kopiki un laikam arī negribu zināt, jo izskatās gandrīz kā akvareļi. Tad jau es labāk nopērku akvareļus, nekā metu ārā naudu par kaut ko tādu. Ne? Bet nu zīmējumi jau jauki, man gan vairāk patīk pirmie, nekā tas pēdējais.
Edit: es paskatījos, kas tas ir. Imho vajadzīgs tikai profesionāļiem vai vienkārši fanātiķiem. This post has been edited by FuschichO: Jun 1 2009, 22:31 -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
pedejie ziimejumi iipasi smuki
![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
Oh, Fuschi, akvareļkrāsas ir patiešām nepielīdzināmas, lai gan tās es arī mīlu.
![]() hollow, ty. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... Tev tiešām ir savs izteikts visai deformāts zīmēšanas stils, tāpēc es pārāk nepiesiešos ķermeņu proporcijām
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
Mh, man ir problēmas maziem feisiem taisni novilkt/apvilkt sejas formas.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |