![]() |
![]() ![]() |
![]() |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Wouch! Tavi pēdējie darbi pēdējos postos ir stipri izmainījušies kopš pirmajiem postiem (pats par sevi saprotams, ka uz labo pusi).
![]() Pēdējais ļoti šiks, man patīk, tikai nevar īsti saprast kas notiekās ar to vietiņu pie elkoņa. Mazliet interesanti un creepy vienlaikus liekas tas, ka Tu zīmē parspīlēti tievus ķermeņus. Sit uz anoreksiju...*__* Bet tas var izvērsties par interesantu piesitienu Tavam zīmēšanas stilam, bet prasās biku vairāk zināšanu par anatomiju. Kopumā ņemot ir nice, patīkami vērot ātri augošu progresu šeit. ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Hei, posts, kas ir garāks par 5 vārdiem, yay. ^^
Well, par tiem tievajiem ķermeņiem, jā, ir samērā anoreksiski, bet es mēģinu iemācīties panākt, lai šie tievie ķermeņi ''darbojas'', t.i. ir eyecatching. Bet pie tā man vēl daudz darba, + 50 % cilvēku tādas ilustrācijas nemaz nesaista un neliekas skatāmas ~ brīžiem grūti atrast auditoriju. ;D Tad kad vajag, varu uzzīmēt arī normālus ķermeņus un normālas sejas, bet tas laikam mani garlaiko. :/ Lai gan reālisms nedrīkst tikt aizmirsts, savādāk sabojāšu savu zīmējamo redzi or something. xD Anatomija ~ mēs lēnām sākam uzrunāt viena otru uz ''tu''. ![]() P.s. es pirms laika iesāku Hugh Laurie portretu zīmēt, iespējams ielikšu, tad redzēs vai ir kcik līdzīgs. 8D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Artistu sadaļa pērvērtusies par ''pačatojam?'' ..
*zinng* watercolours. šeit man apakšā nebija nekas uzskičots, tapē ir iespējams pašķībi un kopumā neskatāmi, bet man patīk. ![]() wīīī. ![]() This post has been edited by Art`a.: Jun 10 2009, 13:12 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
Pedējajam darbam man patīk krāsu izvēle :]
Un vsp tāds piesaistoš zīmējums Patīk. -------------------- ![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
Paldies.
Gotta love Ryuutarou. [based on speed not accuracy] +reference. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
Work In Progress a.k.a. W.I.P.
![]() Tām. Iesāku un gribu palīdzību, jebkāda veida. ^^ [additional details are not displayed] Ko varētu fōnā? ![]() edit. P.s. tas ir character vārdā Deidara no Naruto, tiem, kas nesaprot wtf. This post has been edited by Art`a.: Jun 21 2009, 16:19 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Work In Progress a.k.a. W.I.P. ![]() Tām. Iesāku un gribu palīdzību, jebkāda veida. ^^ [additional details are not displayed] Ko varētu fōnā? ![]() edit. P.s. tas ir character vārdā Deidara no Naruto, tiem, kas nesaprot wtf. esksualie 4iekuri mana darza krit x333 anyway, fona varetu mezu, un vins varetu stavet uz koka,zara? ![]() anyway, labi uzimeji, vairak jau izskatas nozimets, bet taka ja paskaties 90% bildes visas vina pozas ir viena un ta pati ![]() p.s uzime labak ka vins ir notupies, un rokas karajas uz leju, un garu meli ara ![]() ![]() p.p.s EDIT ![]() seeeksuaaaaalie 4iekuri manaaaa darzaaaa kriit ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
Nozīmēts jau gan nebūs. -.- T.i. nav.
Notupušos uzzīmēšu citreiz. ;D Izdomāju, ka fōnā būs mežs, bet patālu & + vēl šis tas. xD Pirmo reizi man būs ne-viss-melns linearts. Tā izskatoties labāk. We`ll see... ![]() This post has been edited by Art`a.: Jun 21 2009, 18:43 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
slikti jav nava
![]() -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
peedeejam galva izstiepta, manpraat tam galvas apseejam jaasaakas tur,kur beidzas auss,liidz ar to arii aste buus zemaak un buus ok!
"Gotta love Ryuutarou"- izskataas ka nohaltuureeji ar pirkstiem, bet kopumaa izskataas pat ļoti labi. |
Arta |
![]() ![]()
|
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
cmuks ^^
-------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Man patiik tas zimejums "wiii" , tur kur taa meitene vemj.
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
Paldies jums. :]
Midnight Ghost Whisper ![]() + speed paint viedō - http://www.youtube.com/watch?v=Z3Go8Ps9mYY yay. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Tas zīmējums, kur čars no Naruto ..
![]() Bet tur kaut kas ar pleciem nav kārtībā, tādi jocīgi, bet darbiņš piesaistoš ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |