![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Midnight Ghost Whisper'am man nepatīk tās kleitas forma.
Vāterkoloru darbi ļoti piesaistoši, man patīk. :3 This post has been edited by Patachan: Jun 25 2009, 12:01 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Saimons. Paldies. Varētu būt, ka tur kkas nav, mhm.
Pata. Nepatīk kleitas forma & .. ? ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Pata. Nepatīk kleitas forma & .. ? ![]() Kāpēc? Ļoti loģiski. >:B -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nu jā, bet nu kā lai pasaka.. xD
Nepatīk ir viens, bet ja kaut kas ir nepareizs vai etc, tad tas ir saprotams daudz labāk. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Patachan |
![]()
|
Nu jā, bet nu kā lai pasaka.. xD Nepatīk ir viens, bet ja kaut kas ir nepareizs vai etc, tad tas ir saprotams daudz labāk. ![]() Nu, es jau nesaku, ka tajā kleitā ir kkas nepareizs. Es domāju, ka visiem ir skaidrs, ko nozīmē-nepatikt. Piemēram:Vienam patīk zaļa krāsa, citam dzeltena. Krāsa paliek krāsa un tajās nav nekas nepareizs. This post has been edited by Patachan: Jun 25 2009, 23:51 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
QUOTE Well, par tiem tievajiem ķermeņiem, jā, ir samērā anoreksiski, bet es mēģinu iemācīties panākt, lai šie tievie ķermeņi ''darbojas'', t.i. ir eyecatching. Bet pie tā man vēl daudz darba, + 50 % cilvēku tādas ilustrācijas nemaz nesaista un neliekas skatāmas ~ brīžiem grūti atrast auditoriju. ;D Tad kad vajag, varu uzzīmēt arī normālus ķermeņus un normālas sejas, bet tas laikam mani garlaiko. :/ Lai gan reālisms nedrīkst tikt aizmirsts, savādāk sabojāšu savu zīmējamo redzi or something. xD Anatomija ~ mēs lēnām sākam uzrunāt viena otru uz ''tu''. biggrin.gif Lēnām. ._. Atrast auditoriju varēsi ar tādiem dabiem, tikai japacenšas lai būtu šmukas detaļas, foni u.t.t.,bet tur tiešām daudz jāstrādā. PAr reālismu tiešām nevajag aizmirst, tas noder pat viskroplīgākajos stilos/zīmējumos, jo labas zināšanas par anatomiju tiešām zīmējumu padara tīkamāku/skatāmāku. Arī Tavos darbos - skatos - idejas labas, bet šur tur ir k-kādas nepilnības, bet tas sīkums, ja gribēsi, tad ar laiku izskaudīsi tās kā nieku. Vispār es Tev varētu ieteikt iziet cauri - izstudēt katru ķermeņa detļu. Iesaku, jo visdrīzāk tad jau kaut pēc nedēļas ilga trenniņa pamanīsi, ka ir daudz vieglāk zīmēt. ![]() Par jaunākajiem darbiem runājot, man patīk otrais darbs ar ūdenskrāsām, bet japiekrīt Patachan Tavā pēdējā darbā par to kleitu. Izskatās, ka šai dāmai būtu extra large booty & boobs. Ā... un kakliņš arī pārak daudz saplūst kopā ar galvu, vajadzēja biku vairāk ēnu tajā vietiņā. Ok, show me moar! ![]() |
Arta |
![]()
|
Thanks for encouraging and stuff. ^^
-- Um, ja kādam interesē, es turpinu uzsketchot to muļķīgo kōmiksiņu & reku vēl1 jauna lapa - http://thearta.deviantart.com/art/The-DND-...ecall-127210205 Just for fun. =] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
Nestaipīšu te, tāpēc reku jauns - http://thearta.blogspot.com/2009/06/tenshi...i-progress.html - Work In Progress. :]
Pagaidām nekādīgi nevaru izlemt kā krāsot. -.- -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais izskatās labi, patīkama seja.
Izkatās, ka esi iespaidojusies no Toounit, viņai līdzīga tematika darbos. Pagaidām nav kur piesieties, varbūt izkrāsotajam varēs. ![]() btw. Vienīgais Tenshi no Sekai nozīmē Enģeļa/u pasaule. Sekai no Tenshi ir Pasaules enģelis. Japāņu valodā vārds+no ir tas pats kas latviešu valodā vārds Ģenetīvā. -------------------- |
Arta |
![]()
|
Toounit ir viņš & iespaidojusies.. es nez. Man patīk viņa darbi, bet vairāk fashion skices nekā oriģinālie [meiteņu formas so so, bet izpildījums gan tomēr ir ideāls]. Tu to laikam attiecini uz to vienu darbu to rōzīgo tērpu, ne? Tam lineartu nezīmēju es, bet gan JAD-Ardat, kurš patiešām ir iespaidojies no Too.
![]() Es tik cītīgi meklēju kanji un pareizos tulkojumus, ka aizmirsu par romaji kārtību. xD lol. Paldies. ;] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
Crossing rainbows
![]() Ēnas, protams, nav speciāli lolol. ;D Tpē pie tā lūgšu nepiesietināties. paldies. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
jēzin XD.. izskatās pēc Karameles
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
Hah, nu ok, tu droši vien labāk zini.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kautkas ir līdzīgs, bet man tomēr liekas, ka karamelei ir īsāks purniņš, tāds nedaudz kjūtīgāks.
![]() Bet tā zīmējumam nav ne vainas, tāds interesants. :B Vienīgais tā roka, kas satvērusi brilles ir nedaudz pa stīvu, bet tāds efekts veidojas, jo taisi pirkstus pa smalkiem, bez gaļas. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
QUOTE tāds efekts veidojas, jo taisi pirkstus pa smalkiem, bez gaļas. +1 Un tie arī lokās tikai divās locītavās no trim, izņemot vienu pirkstu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |