![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Lucifer rising, man gribētos teikt. Oh. And šī ir Halloween`u bilž`. yo.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
super :333
-------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
![]() zis iz an anime fish! Komentējiet manu zivi lūdzu. :3 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
cmux biuzux.
Kāpēc viņa lamājas un nav ūdenī? -------------------- |
Arta |
![]()
|
Toāpēc, ka viņa ir baigi īpaša!
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
Cry for help.
Es jau kādu stundu vai vairāk ņemos tikai lai sakarīgi atrastu piemērotu ēnojumu un visp jūtos tā kā viss ko es zinu, man ir izkritis no galvas. x.x Pēkšņi vairs nevaru pakrāsot. :'D Vai kārds [SPECIALLY MASTER FUSCHI nevarētu mani pamest pareizajā direction? Zīmēju no oriģinālbildes [nevaru pierast pie mazām acīm, liekas, ka nav kur izvērsties XD], man palūdza, bet es kkā nevaru nobeigt to visu procesu, bremzēju pie sejas. Moš kkādas ēnas kkā savādāk vai wtf? Es nesaprotu, kas par lietu, pati nevaru saprast. Tas ir work in progress nevis jau gatavs, tpē lūdzu kkādus ieteikumus vai moš var pieķēpāt kaut ko klāt vai es nez. [Tas ir tikai gabaliņš no visas bildes.] Tā ir maza meitene, ja nu kas. :'D I feel like I`m gonna die. x.x HELPU! ;D; -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Lūdzu oriģinālbildi refrencei. Pagaidām izskatās sevišķi aizdomīgi auss un kakls un pat tad ja actiņas liekas sīkas, manuprāt, tu palaidi garām kādu detaļu, kas attiecas uz smaidā savilktiem plakstiņiem, tāpēc arī izskatās maziņas. Kaut nezinu... nu oriģinālbildi Pl0x
This post has been edited by FuschichO: Nov 25 2009, 00:28 -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Cik maza meitene?
Vai tu viņu centies reālismā vai.. vienkārši tā lai būtu līdzīga. Ja gribi viņu reālismā, tad tev smagi pietrūkst formas, kontrastu, tāpēc izkatās it kā viņai būtu liela plakana seja ar mazām acēm. (Tur tev, iespējams, fuchis palīdzēs ar savu maģisko piekrāsošanu) Ja vienkārši, lai līdzīga, tad samazini seju, palielini nedaudz acis un neskaties uz to sasodīto fotogrāfiju, zīmē kā jūti, sanāks labāk. Lai vai kā, dažkārt nav jēgas čakarēties lauciņā, kas nav apgūts. Es tev, subjektīvi iesaku, mest pagaidām reālismu pie malas, vēlāk, kad apgūsi, varēsi tajā mierīgi zīmēt, bet pagaidām, uzzīmē kaut ko smuku tā kā māki. Neprofesionāls reālisms izskatās daudz sliktāk par jebkāda veida stilizāciju. (A es māku pārvērst par resnu itāļu mammeli(30gadnieci) jebkuru reālismā uzsāktu darbu XD) http://otaku.lv/uploads/20091124_233_fatass.jpg -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
(A es māku pārvērst par resnu itāļu mammeli(30gadnieci) jebkuru reālismā uzsāktu darbu XD) http://otaku.lv/uploads/20091124_233_fatass.jpg Oi, oi, a ir smuki :3 Tas šķelmīgais smaids patīk un "klājiens". Nu, Art'a, cik skatos, ir gan mēģinājusi ko reālistisku. Ja jau patīk, lai cenšas, bet par to, ka izskatās sliktāk kā stilizācija nevaru nepiekrist. -------------------- |
Arta |
![]()
|
Es nemēģinu tieši reālismu es vnk mēģinu kaut cik līdzīgi viņu vismaz uzzīmēt. xD Un līdz reālismam man vēl tālu. =D
Man viņa iznāk tā kā kkāda paveca večiņa. x.x Viss likās tik vienkārši līdz nonācu pie ādas/sejas zīmēšanas. :'D Viss tur ir tā aptuveni sazīmēts, struggle`ojos pie tā, kā to vispār nobeigt lai izksatās kaut cik normāli. x.x Man vienkārši vajag viņu digitāli uzzīmēt. Nekas nenormāli nopietns vai es nez. Bet tajā bildē tur ir nenormāls spīdums no saules, bet es tieši tā tās ēnas nedomāju zīmēt un tur arī iekrītu. o.o Uz sejas vairs visp neko nesaprotu un acis .. ak dievs. viņas ir pilnīgi savādākas *sudden realisation*. XD GOSH. tas ir neiespējami. *gommebeckmysemistuffandletmedrawthat;D;* -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
Kļūdu, protams, ir daudz. Nezinu pat, kur sākt. Ja vēlies, vakarā iepostošu variantu ar labojumiem.
Jau nez kuro reizi jāraksta par to, ka ir jāizvēlās gaismas avots un raksturs, bez tā neiztikt. Vai tā ir silta gaisma, vai ta ir vēsa, vai izkliedēta vai spilgta kā foto utt. Nezinu, kāpēc gan gaismas virzienu neizvēlējies to pašu. Manuprāt, pilnīgi pietiktu, ja tu censtos nokopēt no foto. Man ļoti patīk šmaukties sekojošā veidā: ieselektēt krāsu iekš oriģinālbildes un krāsot ar viņu savā bildē. Šādā gadījumā par refrenci vari ņemt jebkuru foto, neatkarīgi no sejas formas. Galvenais, lai pagrieziens apmēram tas pats un apgaismojums tāds, kāds patīk. Pārnes tur esošo krāsu savā darbā. Tas arī noder, lai mācītos izprast krāsas. Tu būsi pārsteigta, atklājot, cik tumši un dīvaini toņi veido ēnas. Tavā darbā ēnas liekas pelēkas un tas nu nemaz nav garšīgi. Izskatās, ka meitene ir mirusi. Par actiņām- jā, redzi, kāda viņai krunciņa liela veidojas ārējā acs kaktiņā un uz apakšejā, smaidot? Nekādā gadījumā apakšējā plakstiņa krunku netaisi tik plānu. Bērns ir apaļš radījums, viņam piedien apaļas, pufīgas formas. Par muti- lielākā kļūda, kādu cilvēki pieļauj, zīmējot smaidus (un ko nesen arī Cowkiller izdarīja) ir nepareiza izpratne par krunku veidošanos deguna rajonā (vaidziņi). Sāc vilkt no mutes kaktiņiem. Padari tos tumšus un piešķir tiem vajadzīgo lenķi. Nekad nevelc šo krunciņu kā strīpu, jo tas tiešām dara vecu. Tā ir ēna ar visai plašu izplūdušu laukumu, jo vaigam ir forma, apjoms utt. Nu lab- tad jau redzēs, ja vajag ielikšu ilustrētu paskaidrojumu. Nu un netaisi, lūdzu parūku. Es gan pati neesmu lieliska matu zīmētāja, bet matu līniju noteikti nevajag tik asu. This post has been edited by FuschichO: Nov 25 2009, 14:38 -------------------- |
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
FuschichO wow impressive
![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
Noteikti gibēšu arī ilustrēto paskaidrojumu. =D
Pilnīgi saprotu visu, par ko tu runā, mēģināju krāsas ņemt arī no bildes, nevilkt līnijas tur pie vaigiem, bet izēnot, un tā krunciņa zem acs. x.x Vnk nespēju. XD Par matiem, aha, man ir tas pie darāmo darbu saraksta. :'D eheheh.. šķiet es nekad nepabeigšu. o.o Paldies, ka atlicināji laiciņu. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
FuschichO wow impressive ![]() ![]() ![]() Esmu mācijusies Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolā un šobrīd studēju Latvijas Mākslas Akadēmijas grafikas nodaļā, pirmajā kursā. Tomēr prasmju iegūšanai tam, kur esi studējis visai maza nozīme. Lieta ir darīšanā, bet to mēs jau visi zinām. :3 Man nav ne jausmas, vai sanāca līdzīgi, neesmu likusi tās bildītes kopā. Man gan arī krāsošanas laikā sanāca novirzīties no pašas labojumiem ._O hope it doesn't s.ck, jebšu visādai manai labošanai nekādas jēgas nav ![]() ![]() ![]() ![]() Pēdējais ir krāsu refrence no mana pedo-foldera Kad izvēlies krāsas citā bildē, izvēlies un kleksē droši, pēc tam pielīdzināsi Pamanīju, ka labotajai bildei deguntelis par garu This post has been edited by FuschichO: Nov 25 2009, 20:14 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
A, pag, Art'a kādā sakarā tu to mazo zaķi zīmē, dzimšanas dienas dāvana?
Vai arī nelegāli piepelnies. XD P.S. Nē nu labojums jau kruts, bet tā izteiksme: "Ko tu man bāz to zivi klāt.?" [Uzacu vaina. XD. labā uzacs tāda maziņa, kas rada sajūtu, ka piemiegta.] -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |