![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
P.S. Nē nu labojums jau kruts, bet tā izteiksme: "Ko tu man bāz to zivi klāt.?" [Uzacu vaina. XD. labā uzacs tāda maziņa, kas rada sajūtu, ka piemiegta.] Tas bija domāts What's This Fish? Nu jā, tagad, kad paskatos, piekrītu. Uzacij jābūt garākai un neitrālākai. Atkal jau nepareizās sejas izteiksmes ._O. A par seksa sejas izteiksmēm. Hentajos visas ir brēcošas un siekalainas. Tas ir labi? -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Fushchi, dōmō. Tagad zināšu aptuveno virzienu. xD Riktīgi noderēja, vismaz man tā tgd liekas, vēl neesmu sākusi neko darīt. :'D
Tas pervertētais puiks. xD *lolol* Tigra, nepiepelnos. ![]() Now I know why not... ![]() Paldies Fusch, vēlreiz, mēģināšu samuļļāt kaut ko un vispār saņemties. ='DD -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Before & after & es viarāk neko nemainīšu. x.x I almost died. I almost did.. P.s. tur tie sarkanie un dzeltenie ir tipa no tā, kas apkārt (ko jūs neredzat. ^^) Jebkurā gadījumā, nezinu vai iznāca kaut cik līdzīgi. :'D P.s2 Ķēros pie ''peintingošanas'' tehnikas, jo to līdzeno krāsojumu, kuru biju iecerējusi sākumā pielietot nevar, izskatās vnk nekā. x.x Nācās visur šo to pieskricelēt. :'D This post has been edited by Art`a.: Nov 26 2009, 17:05 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
tos sarkanos un dzeltenos nevarētu pamanīt, ja tu nepateiktu- nekādi neizceļas. Un nevajag to uzsvērt, it kā tas ir kaut kas nepareizs, āda tak ir krāsaina. Tur jau slēpjas peintingošanas burvība. Fovismā, piemēram, šie toņi vienkārši ir līdz galējībai pārspīlēti. A bet tik un tā izskatās smuki. Nu ja reiz tev likās tas viss tik grūti, tad labāk nemocies. Make moar animu :3
This post has been edited by FuschichO: Nov 26 2009, 19:04 -------------------- |
Arta |
![]()
|
Man patīk to darīt, ja man nav jāauzpainto kāds cilvēks, kas izskatās pēc kāda cilvēka, tipa portrets, jo tas ir tā kā bišk frustrating. But must. Must do all kinds of stuff.
Negribu arī nobremzēt sevi pie anime`iskajiem krāsojumiem un formām. This was kin of a challenge for meh. :'D Animu coming soon - a dood with bad and halfnakid anatomy and fail horns. *taking a breath after more srs bzns* ='D Paldies, ka izvadīji mani cauri šim murdziņam. ^D^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Ai nu es nezinu vispār ar ko es nodarbojos pēdējā laikā. o.ō <.<.. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
nereaali pievelk tavu darbu noskanja
![]() un tas chalis ir taads, kaaduu es sevi plaanoju peec paaris gadiem (kad saaks baarda kaartiigi augt xD) i mean- dreadi+ tunelji+ goat beards ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arta |
![]()
|
omg yay! Es domāju, ka nevarēs pateikt, ka tie ir dredi. :'D
Paldies par jaukiem vārdiem. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
heh, sen te neesmu acis iemetusi (ja neskaita peedeejaas dienas), bet visādi gadās. xD
--- patīk Tawi darbi, patiesi. ^^ deviantart'ā arī esmu Tevi laikam redzējusi. Nav īsti pie kā piesieties (jo man ir nosliece atzīmēt tikai labās lietas), tāpēc teikšu - turpini ar to visu noņemties, jo Tew sanāk. ![]() This post has been edited by Mai: Dec 2 2009, 23:05 |
Arta |
![]() ![]()
|
Pāldies, Mai. ^^
-- ![]() klik uz bildes, lai dotos uz oriģinālu+aprakstu. ^^ Ehh. reālisms tiek nolikts plauktiņā. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
njemot veeraa, ka nav kaaju, skatiens diezgan brashs!!
![]() bet, atkal vnk var paseedeet un pablenzt monitooraa ar labsajuutu ![]() man patiik !:) -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sehr nice. Ļoti simpātisks tas pēdējais. Šķiet arī vislabākais no visiem taviem, pagaidām.
|
FuschichO |
![]()
|
pupi noslīdejuši. Nu tomēr, saki ko gribi, jauniem puišiem viņi ir augstāk
-------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
pedejais ir super :]]
-------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Tavi darbi ir vieni no simpātiskākajiem user'u galerijās. Srsly. Sevišķi Badou
![]() Pēdējais zīmējums ir labs, tikai žēl, ka kāju nav, bet gan jau es to pārdzīvošu. Nesen man arī radās ļoti līdzīga ideja zīmējumam, tiesa gan viss tā arī palika idejas līmenī - as always. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:28 |