![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kikyou. Paldies. :]
Fuschi-sensei. Protams. xD [I mean, es droši vien piekrītu, tu to4 labāk zini. :'D] hollow. ty. ^^ Kazuki. Priecājos, ka tev tā šķiet, paldies. ^^ Un man arī žēl, ka kāju nav. :'D Saņemies, varbūt izdosies īstenot to ideju. =] ![]() Videō - http://www.youtube.com/watch?v=cWC1o_F0iLY Lūgšu šim nekritizēt, ka kkur kkas ir nevietā [pa augstu pa zemu, pa šķību xD], šitas ir vnk tā.. ja garlaicīgi var paskatīties un doties tālāk. ![]() P.s. maya no LM.C Uz viena komants diviem leyeriem. Tā lūk. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
a šitais man daudz vairāk patīk par tiem pēdējiem. Tāds interesants un neizskatās pašmērķīgs, īsi sakot- ir ok
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Mmmm... candy...
Tiešam labi sanaka! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man patīk galva un konča visvairāk.
Tie spaiki kaut kā savādi pieguļ. Slēdzene un kaklsaite izskatās kā uz krekla uzprintēta. Pieņemu, ka tas varētu būt tāpēc, ka ēna no viņiem nekrīt uz džempera. (kaut nelielai ēnai šur tur man šķiet, ka būtu jābūt)... Visādi citādi, ir labi. Bet ja būtu tās ēnas, būtu pavisam labi. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
tiri feins darbs, tikai man kautkas nepatik taja, bet ta laikam bus gaumes lieta.
-------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
CHIBI.
Tas ir vai nav visp.. ai es neko nesaprotu. -.-'' ![]() http://thearta.deviantart.com/art/lolli-146966830 Paldies par iepriekšējiem komentāriem, man viņi ļoti simpatizē. ![]() =] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I really can't stand the shading tone. Nu lūdzu, lūdzu, neēno ar pelēk/melno. Plīz.
This post has been edited by FuschichO: Dec 17 2009, 00:16 -------------------- |
Arta |
![]()
|
Itkā ar pelēko neēnoju, bet jā. o.o
Piekrītu, ka neveikls shadings. x.x -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
Jebkurā gadījumā vajadzētu konkretizēt ēnas-gaismas attiecību. Ar to es domāju- izlemt, kas silts un kas vēss, citādi izskatās netīrs.
-------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
tas pedejais ir gan 4ibi, un pietam stiligs.
![]() -------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
Dieses ist für KEYDAN, CLICK HERE. xD
Ātrais gabals desu. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh, bestest. Man patīk tas viņa kartongalva.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hey, nav neka seksīgāka par kartona kārbu uz galvas!
![]() |
Arta |
![]()
|
Hey, nav neka seksīgāka par kartona kārbu uz galvas! ![]() VAI NE ![]() -- paldies hollow & Kikyou~ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 September 2025 - 13:53 |