![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Līdzīgi kā Kikyou, arī priekš devART biju taisījusi tādu nelielu summary, bet tā kā to, kas man patīk [t.i. cilvēki] zīmēju tikai ~1.5 gadus [pusotru lol. -.-] saliku kopā tikai 2009. gada darbus pa mēnešiem. Bet progresu grūti noteikt, jo nezīmēju tikai digitāli vai tikai ar zīmuļiem, vai tikai anime stilā etc.. Neliela putra, bet tie ir tādi normālākie darbi katrā mēnesī.
YAY the FIRST year of FINDING URSELF is OVAAARRRRHH! ![]() Ja vien mākslas skolā pirms 6 gadiem būtu sapratusi, ka klusā daba s.cks.. -.-'' [At least for me - not adore doin it.] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Copy-paste. =D Ne visam, protams, bet ehh. ^^
![]() Spiež uz bildes, tad nonāksi dA, kur ir arī apraksts & etc, ja prasās. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man skolotājs teica, ka, ja bilde prasa aprakstu, tad tā ir slikta bilde
![]() Bet nu es teikšu, ka izskatās smalki un datoristiski un jocīgi utt. un tiešām atteikšos no lasīšanas. Un ziniet, kāpēc? Jo bilde- tas ir kaut kas tāds, kas prasa tajā ieguldīt darbu. Tas ir stāsts. Tās ir pūles. Un ja par stāstu jāstāsta vēl viens stāsts, tad jau nav jēgas zīmēt- var vienkārši uzrakstīt- tas būtu daudz skaidrāk un vieglāk. Tāpēc, lai dotu skatītājam norādes, labāk dot attēlam nosaukumu. *smart-ass* -------------------- |
Arta |
![]()
|
Heh, tieši tā!
![]() Arī es tā domāju, bet par aprakstu es domāju savus komentārus, sīkumus par to kā tas tapa un no kā iespaidojoties. Un vispār, šis nebija paredzēts nekāds beigais paintings, bet aizrāvos. Nezinu kā jums, bet man pašai PRIEKS par to kāds iznāca šis zīmējums. Un darbu arī es iegūldīju, yes. =D ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Seja čalim tāda šizīga, bet foršas kājas :3
Patīk tā seja, kas pie kājas. -------------------- |
Dark Eagle |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 28-September 08 From: Rēzekne ![]() |
Hey, vai neviens nezīmēja zīmējumus uz kaut kāda ranobe?
būtu interesanti paskatīties ^^ |
Arta |
![]()
|
Paldies Tigra par kājām. Un sejām. Un kājām. Sejām. /loled. :'D
Dark eagle - rano-what? About what r u talkin` `bout, sir? o.ō -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
Neesmu īpašā sajūsmā par šo, bet gribu ielikt, jo efforts sanāca baigais.
..bet iznākums nekāds. NAIS. ![]() *angry @ herself* -.-'' P.s. te var redzēt, kas viņa bija sākumā etc. ;D http://www.youtube.com/watch?v=mcjvTUYJ8E8 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
![]() Ārkārtīgi skaistas krāsas -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Njam, iesākums man patika labāk.
Ir jau smuki, seja, mati, bet tas tukšums apkārt nespārda. Nekas, man arī tā ir gadījies neskaitāmas reizes. |
Arta |
![]()
|
injansoul - thank you.
Kikyou - eheheh TAS TUKŠUMS MANI VNK GALĒJA. x.x Kādu stundu vnk ņēmos, lai izdomātu, ko lai ar viņu dara, kko tur mēģināju piezīmēt, bet nē.. I h8 doin BGs. <.<'' -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
NEKO boy with MIMI DEEESU.
![]() ![]() Tas ir visotakiskākais ko spēju radī, es vairs nemāku uztapināt neko konkrēti riktīgi anime`isku. o.o Vai man tikai izliekas. x.x -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Smukas atčeles tavam Neko-boyam, tās ir acu ēnas vai skropstas? :3
Interesants kostīms, ar vecmodīgu banti, vienīgais man kaut kas nepatīk tai kaklā, tāds, ne tā novietots, štota. Un domāju, ka Anime stils nekur nav pazudis. 2d + smuki un smalki = (gandrīz vienmēr) anime. XD -------------------- |
Arta |
![]()
|
Acu ēnas, skropstas - viss kopā. :'D
KAKLS. mhm. Es nevarēju tikt ar viņu galā. <.<'' Un nu tā jau ir kā tu saki par to anime. xD Bet es domāju tādu konkrēti animeisku zīmējumu - lielas acis, krāsojums tāds kā cell shading un ~ divos toņos, bez nekāda dziļuma, mati tādi stīvi [te nu es to mazliet tā kā panācu, jā ^^] un mute°uns sastāv no diviem ķekšiem - tas ir īsts anime stils! Un es kkā nevaru to visu procesu novienkāršot un ieslīgstu ilgā krāsošanā, ēnošanā utt. x.x -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:48 |