![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
konkrēti animeisku zīmējumu - lielas acis, krāsojums tāds kā cell shading un ~ divos toņos, bez nekāda dziļuma, mati tādi stīvi [te nu es to mazliet tā kā panācu, jā ^^] un mute°uns sastāv no diviem ķekšiem - tas ir īsts anime stils! Viss atkarīgs no studijas, kas anime zīmē. Mutes un deguni mēdz būt pat ļoti realistiski, kaut vai tas pats paradise kiss stiliņš; Acis arī mēdz būt reāli mazas. ![]() Bet nu jā, cell-shading. Lai gan, ja pavēro dažu labu mangas vāku, special artbooks utt, var redzēt pat ļoti detalizētu ēnojumu, piemēram, Ghost in the shell: ![]() Nedomāju, ka kādu no tiem varētu saukt par neīstu anime stilu XD -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Labi piemēri, kas ir arī šis riktīgais anime stils, par kuru runāju.=D Protams, ka viss nav ar lielajām ačtelēm un mazajām mutītēm, bet nu kaut vai tieši šie piemēri.. es gribētu kaut vienu līdz galam šajā vispārpieņemtajā stilā uzzīmēt.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Starp citu, es reizēm uzzīmēju[uzskricelēju] kādu jēlu komiksa lapu, bet to gan varat čekot devARTā. Šodien ieliku piekto lapu, mhm. RIGHT HERE: clicku for the cover page. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() Anime? ^^; Es nevarēju saņemties pabeigt vai veltīt vairāk kā pusstundu, doesn't feel right. o.o x.x'' This post has been edited by Art`a.: Jan 21 2010, 21:39 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāpēc viena acs skatās pa kreisi, bet otra pa labi? Hameleons?
Edit: Starp citu, "krāsas vai svētie"? ō_o This post has been edited by Kikyou: Jan 21 2010, 22:56 |
Arta |
![]()
|
Nē, pavisam vienkārši - copy+paste! Pat otru aci neuzzīmēju līdz galam. :'D
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pirmā skice ir ņemama. 13 arī feina.
Bet runājot par to iepriekšējo jeb 10 nummuru - tak uztaisi tās acis vienā virzienā! Izksatās kretīniski. >:c -------------------- |
Arta |
![]()
|
Nu nēeee es nēeeegribuu *čīkst*
Ja es negribu pabeigt or labot or I don't feel like it, I don't try, cos it will s.ck in the end anyways! =D Edit: Starp citu, "krāsas vai svētie"? ō_o Why not? u can has a problem with it? ![]() This post has been edited by Art`a.: Feb 1 2010, 12:50 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
varbūt pirmo varētu uztaisīt par kaut ko vairāk kā skici? me blisina lielas acis
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
Ehh, Tenma, nesanāks. :/
Man viņš ir tikai vienā layerī un es paspēju tur sataisīt visādas švīkas un briesmīgi negribas labot utt. It kā jau nekas traks, varu paintot kaut vai uz tā paša layera, bet man trūkst pacietības, ja tiešām nejūtu to darbu. F I R E F L I E S ![]() Go to dA - http://thearta.deviantart.com/art/fireflies-152670648 - for details. :] This post has been edited by Art`a.: Feb 2 2010, 21:38 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ļoti patīk pēdējais. Un kā izlasīju nosaukumu, tā dziesma uzreiz atskanēja prātā. Ja pašu darbu ar dziesmu saista, tad gribas uzreiz gan kaut ko gaišāku, bet ja nesaista, man ļoti patīk
![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
Vislabāk man patīk, ja ieliek kko tādu whatever, tad tiek saspamots - kas tas par wtf, bet kad ieliek kko decent, tad nekādu viedokļu nav.
![]() ![]() http://thearta.deviantart.com/art/Kyle-SP-quickie-152888687 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu nē- Kyle nav tāds kjūtijs. I do object to that!!! >:C
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:00 |