![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Attention whore. Post something awesome. +1 un ja ne awesome tad kko kas buutu veerts komentaaru... -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
+1 --- Hmm. Es nezinu, kas jums liktos tāds worth looking at hmhm.. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man jau bīja tejkanna ar 7 kājam... kāpēc šitai vispar nav kāju?
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
It's speshually.
o.o ..or is it. This post has been edited by Art`a.: Apr 2 2010, 13:28 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
well this sure as hell isnt good...
P.S. paaraak uzkriitoshi... ![]() milzu daikts? manupraat taa teejkana ir paarbijusies liidz naavei... -------------------- |
Arta |
![]()
|
Hahaha you can only see that far. :'DD aww, too bad.
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
![]() Really speeedy http://www.youtube.com/watch?v=yTr2nPCs5Qk .nfo http://thearta.deviantart.com/art/Ruiee-fo...uMisu-159499694 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Apsveicu, tev izdevās (daļēji, jo atkal darbs ir statisks) izlauzties no vienveidības. Kopumā man patīk, mati vienīgi izskatās pārāk spuraini un deguna sārtumu prasās blāvāku kā vaigiem.
|
Arta |
![]()
|
![]() http://thearta.deviantart.com/art/Nerd-ske...omony-160385199 edit. un p.s. balsojam te http://marieclaire.iedbarcelona.es/partici...istory_269.html -paldies. :'D This post has been edited by Art`a.: Apr 11 2010, 21:51 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man ļoti patīk meitene ar spurainajiem matiem. Ir cilvēki ar šādām frizūrām, visai reti gan.
Un pēdējais puika foršs. Vispār, daudz jau nav ko teikt, tikai prieks, ka tavi darbi ir laika gaidā kļuvuši ļoti baudāmi, ļoti labi. ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Pēdējais ir super, man ļoti iet pie sirds!
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tie pēdējie divi ir jauki. Spuraini mati ir forši, bet to spurainumu (man šķiet) varētu attēlot savādāk, lai izskatās dabiskāk.
|
Arta |
![]()
|
Kaede, Karamele - sankyu.
Dead Star - protams var. Var visu kaut ko. Var paintot, var sketchot var cell shadingot vai vilkt kārtīgas līnijas, var riktīgu reālismu vai absolūtu animeismu. Šajā gadījumā - jā, viņiem bija jābūt spurainiem un vispār pēc references, kuras zīmēju, viņai tur bija vēl kaintaināk&spuraināk. Izvēlējos šādu zīmēšanas veidu un pie tā pieturējos. Es nevaru arī vienmēr zīmēt [tādā ziņā] nespurainus. Grūti visiem izdabāt. =D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Gawd damn it, it's upside down! ![]() |
Arta |
![]()
|
OHMYGAWD WHEAR?!1
![]() ..bet man visp parasti nepatīk likt bildes, bet spešalī tev sameklēju. =D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 22:09 |