![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāpēc tu čīksti? x_x
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
That's a first.. o.ō
Zini, reizēm apnīk komentāri, kas ir OBVIOUS. Kādreiz varētu kaut ko noderīgu pateikt nevis ''Man tikai nepatīk, ka..'' vai ''A` tur acis par lielu!'' norādot uz, piemēram, kaut kādu čibi. I mean come on.. Paliek jau nogurdinoši, gribās arī kādus ieteikumus vai kopējā ''fīlinga'' novērtējumu vai tamlīdzīgi. ES TAČ NEESMU JAU PAR VECU TROLLINĀŠANAI? ;D; -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Traucē tas, ka meitenei nogriezta galvas augša, darbs līdz ar to izskatās nepabeigts, vai arī rodas sajūta, ka ticis izgriezts no lielākas bildes. Vēl - kas meitenei darās ar pleciem un kaklu? Pagaidām izskatās, ka pleci ir nereāli šauri un kakls baigi resns. Vai arī viņa nav cilvēks un "tā jābūt"?
Kas attiecās uz tīģeri - man likās, ka tas ir lūsis. Stilizēts vai nē, bet nav pārāk līdzīgs tīģerim. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es pat zinu, kāpēc neizskatās pēc tīģera. Jo tīģeriem ir apaļas ausis. Jā. Ā, un salīdzinājumā ar jau minētajiem lūšiem, ļoti liels purns... nu tā kā.. resni vaigi or smthng Bet pag- tā tak ir anatomija. Gomen
This post has been edited by FuschichO: May 10 2010, 18:32 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Zvēram galva pēc kvadrāta izskatās, ausis kā lūsim, purns kā tīdžerim, pārējās daļas tik dēmoniskas un nolādētas. Īsts himera.
Blakus Pohahontas neitrālais ģīmis arī dižas emocijas neizsauc, mati meičai ir nekādi, uzkrāsoti, uzvilkti, nav tie mati. Švīkājumi atgādina tos, kurus vilku pats uz papīra, lai chars būtu košāks. Neliedz tiesības citiem izteikt savu trollināšanu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Traucē tas, ka meitenei nogriezta galvas augša, darbs līdz ar to izskatās nepabeigts, vai arī rodas sajūta, ka ticis izgriezts no lielākas bildes. Vēl - kas meitenei darās ar pleciem un kaklu? Pagaidām izskatās, ka pleci ir nereāli šauri un kakls baigi resns. Vai arī viņa nav cilvēks un "tā jābūt"? Kas attiecās uz tīģeri - man likās, ka tas ir lūsis. Stilizēts vai nē, bet nav pārāk līdzīgs tīģerim. Hah, mans txt no dA: ''Not a boy. Not a girl. Simply a person. Human? Who knows. I don't even know.'' kakls/pleci - vienkārši savilku līnijas, lai nebūtu floating head, šur tur kko iesketčoju, iekrāsoju, lai neizskatītos pārāk pārdomāts & līdz ar to nofailots [gadījumā, ja es būtu domājusi ''tā, tagad novilkšu šeit tā un šitā un hmm.. kā varētu uzzīmēt kaklu..'']. Es vienkārši iesketčoju, lai ir doma ''Hm. tur laikam ir kakls? Nē, vai nav? hmhm.. o.o'' - ļoti labi apzinos, ko tu domā. :] Es pat zinu, kāpēc neizskatās pēc tīģera. Jo tīģeriem ir apaļas ausis. Jā. Ā, un salīdzinājumā ar jau minētajiem lūšiem, ļoti liels purns... nu tā kā.. resni vaigi or smthng Bet pag- tā tak ir anatomija. Gomen Jā, es laikam esmu pārzīmējusies dzīvniekus un šis kaut kā vienkārši nepaveicās! heh! oh wait. Šī ir pirmā reize, kad kaut ko šādu zīmēju. [Savā mūžā.] Ir TIK slikti priekš pirmā kaķa? edit. Arts - mati, tādiem bija jābūt, šeit viss ir lielākoties flat-color.. -.- Ak, tu, meža iemītnieks. P.s. šķiet, ka šejieniešiem sāk palikt arvien grūtāk skatīties un ne basic colored anime illustration. This post has been edited by Art`a.: May 10 2010, 18:51 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es nesaku, ka ir slikti, es saku, ka tas nav tīģeris. End of story
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arta |
![]()
|
Bet es jautāju!
![]() Arts - I like to discuss and exchange opinions. EH ES JŪTOS TIK NESAPRASTA~*~*~ :'D This post has been edited by Art`a.: May 10 2010, 18:54 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
kakls/pleci - vienkārši savilku līnijas, lai nebūtu floating head, šur tur kko iesketčoju, iekrāsoju, lai neizskatītos pārāk pārdomāts & līdz ar to nofailots [gadījumā, ja es būtu domājusi ''tā, tagad novilkšu šeit tā un šitā un hmm.. kā varētu uzzīmēt kaklu..'']. Es vienkārši iesketčoju, lai ir doma ''Hm. tur laikam ir kakls? Nē, vai nav? hmhm.. o.o'' - ļoti labi apzinos, ko tu domā. :] Tur jau tā problēma. Ja būtu floating head, tad acīs nekristu tas, ka kakls itkā ir un itkā nav. Same shit par pleciem. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
No, no it's cool people, it's cool... look if we turn it upside down:
See the tiger now? ![]() This post has been edited by Keydan: May 10 2010, 19:48 |
Arta |
![]()
|
Tagad manam dziļajam nesapraštinājumam ir dziļš AIZVAINOJUMS! T.T
AAH NOBODY LOVES ME GAHH *goes to cry* Keydan - es redzu! oDo -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
Nu labi, man patīk krāsas. Uztaisi paleti priekš colourlovers.com
-------------------- |
Arta |
![]()
|
Ū. Izskatās interesanti tur.
Varbūt, kad nebūs slinkums un mokošas galvassāpes. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zini, reizēm apnīk komentāri, kas ir OBVIOUS. Kādreiz varētu kaut ko noderīgu pateikt nevis ''Man tikai nepatīk, ka..'' vai ''A` tur acis par lielu!'' norādot uz, piemēram, kaut kādu čibi. I mean come on.. Paliek jau nogurdinoši, gribās arī kādus ieteikumus vai kopējā ''fīlinga'' novērtējumu vai tamlīdzīgi. ES TAČ NEESMU JAU PAR VECU TROLLINĀŠANAI? ;D; Man ir risinājums! Pajāt. Works like a charm. Ja gribās vairāk vārdos izplūst, tad uzraksti "lā lā man jūsu kritus nevajag, jo pati zinu, kas nav kā vajag, tāpēc labāk pasakiet, kas te smuks ir". Būtībā doma tā pati, kā rakstīji pagājušajā lapā, bet neskan ne uz pusi tik čīkstulīgi un pārmetoši, ne? No, no it's cool people, it's cool... look if we turn it upside down: See the tiger now? ![]() Gar zemi. This post has been edited by Kikyou: May 10 2010, 22:29 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:50 |