![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
seja... nepatīk
bet krāsas ir.... Whoooooo ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Paldies par to pašu. ;D
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Iemesls kāpēc tā seja izskatās dīvaini ir simetrija! Simetrija slikta! ![]() ...but other than that: Super! ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Nūm, ar simetriju jābūt uzmanīgam, jo ne vienmēr es zīmēšu visu no priekšas, kur visam jābūt vienādam [protams, šeit gan varēju bišku copy+paste+horizontal flip, bet nēa]. :'D
Ai nu bet, thanks! ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Vai, man gan varžu-čalis likās ļoti simpātisks ^^ Varbūt mani paķēra tā zaļā krāsa, taču kā jau teicu - ļoti simpātisks :3
-------------------- |
Arta |
![]() ![]()
|
Baigi forši, Koneko. :]
Sō. Monochromētie. MonoPointsCommissions YEAH. deviantARTā desu. ![]() http://thearta.deviantart.com/art/MonoPoin...9470?q=&qo= ![]() http://thearta.deviantart.com/art/MonoPoin...0218?q=&qo= -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Do you get moneh for teh commissions?
Enivei- still waiting for something that will make me moist. Probably gonna wait forever. lai gan jāatzīst, ka šie ir citādāki. Vismaz degunu ziņā noteikti. ...grūti rakstās -------------------- |
Arta |
![]()
|
I get points so I don't need to pay my money for subscriptions! ^D^ Papusei jaunā dA sistēma, bet jā, vienu pointscommissionu nopirka arī kā postcardu un kkādus pāris dolārus nopelnīju haha.
![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]()
|
A GUIDE ON HOW TO DRAW FAGS & DRAGS! ^D^ ;'D
![]() http://thearta.deviantart.com/art/Walkthro...ideas-177777413 <- tur ir arī [laikam] lielāks downloads pieejams. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
Patīkami paskatīties kā citi zīmē, soli pa solim jo gandrīz katram cilvēkam ir atšķirīgi principi kā veidot zīmējumu, citi veido basic sketch bet citi iezīmē kādu konkrētu detaļu un veido zīmējumu ap to, man personīgi nesanāk nevienā veidā tāpēc ir patīkami paskatīties.
|
Arta |
![]()
|
Well, man katru reizi sanāk savādāk, cenšos neierūsēt pie viena veida, kurā man būtu visērtāk, bet nu lēnām pieķeru sevi, ka nemaz neizmēģinu kaut ko jaunu, piemēram - ēnoju vienā veidā, bet vajadzētu pamēģināt kaut kā savādāk, otherwise nezināšu ''kas ir tur ārā''.. ko neesmu iemēģinājusi.. :]
Reizēm noņemos ar paintsīgu zīmēšanu, bez lainārtiem utml, reizēm visu kārtīgi salainārtoju, visus sīkumus, katru matu šķipsnu.. :'D At least man neapnīk~ ^^ Vienkārši ir bijis tā, ka zīmēju kā augstāk redzams, bet kad pabeigts tas darbs tad liekas ''finaleeeeeeh... man jau sāka piegriezties.'' Tad kko paķēpājos un ir tāds neliels atsvaidzinājums. Es arī citiem ieteiktu vairāk eksperimentēt un, ja nesanāk, tad vienkārši pamēģināt kaut ko citu kaut kā savādāk.. izbaudīt zīmēšanu. =] Eh, aizrāvos ar savu mojo. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
Sazīmēju gadu laikā sadomātos oriģinālos charus, nu, lainārts tikai tāds ātrs.
Bet domāju moš apstrādāt līnijas un, iespējams, pakrāsot citreiz. ![]() Te apakšā var redzēt kur konkrēti izmantoti šie čari. http://thearta.deviantart.com/art/Arta-s-O...0724?q=&qo= -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Laiku pa laikam man liekas, ka tavi puiši ir tādi genderless kloni...
|
Arta |
![]()
|
Piekrītu. :]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Arta |
![]() ![]()
|
![]() http://thearta.deviantart.com/gallery/#/d2ycztx Pēdējie devARTa monochrome busti, huhu~ beidzot vipabeigts, varu darīt [zīmēt] kko savu. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |