![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Tev ir paaraak asas liinijas, tas liecina par veel nedrosu roku, tacu ar laiku viss atraisiisies, jo galvenais, ka idejas ir naak un genereejas galvaa.
![]() Tiesa, visi laikam saak ar engeliem un anime tematiku liidz attiista savu stilu. Malacis, turpini tik straadaat. Tik pedeejaa darbaa... kur meitenes kaajas? ![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Tik pedeejaa darbaa... kur meitenes kaajas? ![]() zinaju kad jautas, bet tur sanaca aiz ta dzeka kajam ![]() nu es itka sakuma kad zimeju, uzimeju vinai ari kajas, bet diivaini izskatijas, tadel nodomaju uzimesu tam dzekam platakas bikses, lai meitenes kajas nevaretu redzet ![]() t.i sakuma bija sanakusas tas kajas blakus vina kajam ^^ hope u got the point ;D -------------------- |
holliitis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 20-August 09 ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
![]() Žēl, ka tu neesi lasījis un nekad nebūsi izlasījis (jo tevis te vairs nav un nebūs) šo Un žēl, ka tev nepiemīt normāla interneta humora izjūta -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
I'm Back, and i know its sad
![]() http://playing.squad.lv/myart/2009-10-22%2008-03-31_0005.jpg reku mans 1mais normalais fanarts, t.i pirmais zimejums kuru es pats no galvas lidz kajam zimeju, un zimeju tiesi KAADAS konkretas animes CHARU ![]() NEvis nozimeju, kadu animes Charu, vai ari, uzimeju savu pasdomatu ![]() zinu ka daudz un dikti kludas, bet anyway Varat komentet varat ne, es tik profilakses pec te ieliku. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Feins Edvards, bet kāpēc tās beztēmas sarkanās tupeles?
|
DarkDevilCat |
![]()
|
Feins Edvards, bet kāpēc tās beztēmas sarkanās tupeles? vaitad vinam nebija sarkanas? ![]() es teicu, nekur nezskatijos, pec atminas ziimeju ![]() anyway, tas bija labakais sarkanais ziimulis, kas man bija ![]() ======= es ta apskatijos uz atro paris bildiites, laikam vinam bija tadas rihtigi tumsas vai ari melnas ![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
Reku bus mans pedejais darbs
![]() ![]() Its a fanart of a fanart. Vnk iepatikas viens users ieks DA un vins tik smukus fury zimejumus zimeju, ka sis man nereali atmina palika... nez vai ir lidzigs vai nava, bet ta man vins atmina palika ![]() p.s zinu tie burti vnk iesuka, un saboja visu darbu... :33 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Reku bus mans pedejais darbs POST SAUCE NAO! /Lūdzu iesniedz zīmējumu, no kura veidoji fanart!/ -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
Pēdējais zīmējums man kkā labāk patīk
![]() ![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hei, man patīk
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
QUOTE Reku bus mans pedejais darbs POST SAUCE NAO! /Lūdzu iesniedz zīmējumu, no kura veidoji fanart!/ ja busi tik laipns un pateiksi, ka to useru ieks DA sauc, es sameklesu. bet taka man nava nejausmas, ka vinu sauc, jebsu ka vinu atrast, nesanaks tev paradiit no kurienes .... -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Atrodi jūzeru, atrodi jūzerī zīmējumu. Copy&paste link.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
DarkDevilCat |
![]()
|
Atrodi jūzeru, atrodi jūzerī zīmējumu. Copy&paste link. izmeklēju ap 30 lpp (ierakstot search furry), un neatradu, ko darīt, pakārties tagad? ![]() pameijģini atrast, būšu ļoti pateicīgs, jo viņa/s zīmējumi man dikti patika :3 -------------------- |
Arts |
![]()
|
Pameklē furry iekš šajā enciklopēdijā! Tur ir atrodami dažādi furartisti, moš tur būs, tur visādi zīmējumi ir.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 05:08 |