![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
kwii ^^
es izveidoju jaunu postu , kurā postošu savus zīmējumus arī turpmāk - Rainie's zīmējumi - derētu jums iečekot manu šodienas paveikto darbu... ![]() -------------------- ![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Ū es tevi zinu
![]() ![]() Labi darbiņi tev ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dieva dēļ,nepiedrazojiet svešus topikus ar reklāmām.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
MASTER PICE nr2
![]() ![]() btw, par to komentaru postosanu, es jau vairs nelasu tos ![]() no point at all + te tapatas vel dazi labi saspamo tss... ![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Šitas man patīk. ;D
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
p.s
tad, kad FuschichO man uzimes, ka jazime kermenis, tad ar es to ziimesu klat o.o << kautka taa ![]() paldies arta ![]() p.s why the f.ck i cant edit? ![]() nu nekas, naksies taisiit double/triple/quadra utt. postus XD ev labs vins auto edit uztaisija XD man jau patik sii fi4a ![]() lalala? ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
man patīk
![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, šis pēdējais tiešām labs.
Es uztaisīšu tutorial, kad Radītājs man dos apgaismību par to, kā vienkārši un saprotami to izdarīt. Pagaidām not really possible. -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
Jā, šis pēdējais tiešām labs. Es uztaisīšu tutorial, kad Radītājs man dos apgaismību par to, kā vienkārši un saprotami to izdarīt. Pagaidām not really possible. ja ne tu tad neviens ![]() sarauj sarauj ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Vai tas esi Tu pēc iepriekšējo komentu izlasīšanas?
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
-------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
grr... im stuck O_o
jaunajam ziimejumam gribu uzimet kermena augsdalu, bet nifiga =/ kautka job~nuti izskatas -.- kadam mos ir ieteikums, ka ziimet kermeni, pec ka orenteeties? ta pavisam primitivi, lai manas smadzenes spej to sagremot (sun) -------------------- |
Rainie |
![]()
|
Rainie's zīmējumi - tur ir 3.lapā norādes - pats pirmais komentārs.
-------------------- ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
@ raine*? nu pec ta fakingi drankiigi izskatas mans ziimejums, es tads nestandarts > tapatas ar mani zimejumi xD
bet kautka uzimej ceru ka bus ok ![]() ![]() ahh... mendogsena* -.- riitdien stulbais examens matene ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Šis ir interesants- tukls kaķēns. Un vienīgais, ko tu neuzzīmēji, bija rokas, bet tik tālu, cik tu tiki, ir ok.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |