![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Holivuda arī GiTS taisās ekranizēt.... un Kamerons joprojām solās Battle Angel Alita uzveidot. Tā kā ir par ko šausmināties
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
solīties jau viņi slolās sen.
taču lielākā daļa netiek izveidoti jo nav pietiekamu resursu pat lai viduvēji labi to uztaisītu. Tāpēc katru reizi, kad tiek anonsēts tas, ka kautko jau sākuši taisīt atliek tikai šausmināties, jo resursu vēlarvien nepietiek, seko ka nekas labs viņiem nesanāks. -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
Holivuda arī GiTS taisās ekranizēt lolwut? nu ir tā, ka tur ir tik daudz ko var sajāt, ka manuprāt es nebūšu apmierināts ar rezultātu. Un holivudai ir lielas problēmas ar female lead atrašanu. Atceraties kaut vai Aeon Flux un Šarlīzi Teroni. Nē viņai nebija ne vainas, bet filma bija tāds mēsls. Ja nu vienīgi izvāc majori un pāriet pie Innocence timeframe. un viņa kaut kur fonā virtuāli var būt. -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE taču lielākā daļa netiek izveidoti jo nav pietiekamu resursu pat lai viduvēji labi to uztaisītu. Lol wut? Holivudai resursu ir atliektiem galiem. Vienkārši aizsūtīja mārketinga nodaļai scenāriju un saprata, ka nevienam neko tādu nepārdosi. This post has been edited by GM: Jun 27 2008, 20:46 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Batou! Kādi cilvēki!
![]() GiTS Holivudas filmu pieminēta wikipēdijā. Noskatījos GiTS 2... sorry. Varbūt, ka esmu par vecu jau, bet tā filma ir viens vienīgs citātu savārstījums. Tas actions ir pilnīgi lieks, tikpat labi varoņi varēja sēdēt kaut kur un pļāpāt. Šķiet nenormāli samākslots tas viss. Tāds ar mokām izspiests. Un gynoīdu dizains... derdzīgs vienkārši... ja tie ir seksaroīdi, tad tikai priekš ļoti izsalkušiem This post has been edited by Taka: Jun 27 2008, 21:13 -------------------- Press any key to continue
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
Šķiet nenormāli samākslots tas viss. Tāds ar mokām izspiests. pilnīgi piekrītu. un pat šajā gadījumā "ar mokām izspiesto" gitsu varu skatīties jebkurā laikā. vispār man sāk nedaudz nepatikt 95 gada "nenogludinātais"/raw stils. man vajag perfekciju. nedaudz tā padomāju un secināju - vispār lai tik bliež holivuda augšā. komiksu ekranizācijas iet uz urrāā. uzskatu, ka rietumu Akira manām aknām nenāktu par sliktu. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Zinu, ka esi perfekcionists. Brīnos, ka ar savu prasību līmeni vispār esi atradis kaut ko uz šīs pasaules, kas Tev pa prātam
![]() Testa pēc pastījos pirmo GiTSu - to es skatīties varu. Bet otro - piedodiet... Uz Akiru es joka pēc aizietu, moš nemaz tik slikti nebūs. Bet nekādas atklāsmes es negaidītu. Transformerus var skatīties - specefektu dēļ. Un protams brains=off, bet kurš vispār skatās ekranizētu komiksu ar brains=on? P.S. Lema "Neuzvaramo" neekranizēs nekad, tā kā mana sirds ir mierīga ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Un cik nopelnīja Soderberga Solaris? Neko izcilu, publikai bija "par smagu".
Par citu Lema darbu ekranizēšanu man personīgi nav infas vai pēc Lema nāves kādam pieder autortiesības uz viņa darbiem vai nē. Vienkārši nedomāju, ka Lems ir kaut kas tāds, ko vidējais skatītājs varētu pavilkt. Ja nu vienīgi pārtaisītu līdz nepazīšanai kā I, Robot. -------------------- Press any key to continue
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Nu, nu, nevajag jau Lemu glorificēt. Ne tas sarežģītākais fantasts, nemaz nerunājot par to, ka ne tas izcilākais rakstnieks. Kak сказано в древних стихах - ir elementāri uztaisīt kaut ko viduvēji sarežģītu; daudz grūtāk ir uztaisīt kaut ko ģeniāli vienkāršu.
Vispārēja, nepamatota vīpsnāšana par Holivudas kino, tēlojot kaut kādus franču avangarda feinšmekerus, ir palikusi tik vecmodīga, ka ar to labākajā gadījumā nodarbojas Rietuma un viņas mentors Naumanis, brīžos, kad saņemas izvilkt savu mazo Naumi no kāda jauna aktierīša gravitācijas centra. This post has been edited by GM: Jun 30 2008, 22:15 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Garām. Skābumķērni un Žultspūsli vispār tolerēt nespēju. No franču kino parasti skatos tikai DeFinesa izdarības un arī tad, ja var uzrakt PSRS laiku dublāžu, jo franču valoda man vienkārši neiet iekšā.
Citu domas par Lemu mani ne īpaši satrauc. Galu galā viņš ir viens no maniem, nevis taviem, mīļākajiem rakstniekiem. Solaris ir grūti ekranizējams tā, lai uz viņu pavilktos. Tur ir pārāk daudz prātojumu un pārāk maz actiona. Robotu pasaciņas būtu labāks variants. Protams reāli veči lasa tikai Fight Club. This post has been edited by Taka: Jun 30 2008, 22:51 -------------------- Press any key to continue
|
GM |
![]()
|
Tevis minētais Fight Club patiesībā ir uzskatāmākais piemērs tam, kā no teorētiski neekranizējamas grāmatas (varoņa dialogs pašam ar sevi praktiski visa gabala garumā, nepieciešamība to visu izlasīt, lai sagremotu teksta literāro krutmu jada, jada jada...) ir iespējams uztaisīt ne tikai filmu, kas aiziet, bet filmu, kura var kļūt par kulta hītu.
Nesakot gluži, ka Palanjuks ir jaunais Sartrs, jāatzīmē, ka Fight Club tehniskā ziņā ir vēl nepaņemamāks par Lema Solāri, kur, kā Tarkovska gadījumā, ir iespējams vismaz braukt uz kinematogrāfiju. Nu i čo? Ņēma un pieklājīgi uztaisīja, iztiekot bez pseidointelektuālas pašapmierināšanās, vienlaikus gan ļaujot grāmatas apoloģētiem atzinīgi grozīt galvas par gandrīz 1:1 pārnesumu uz ekrānu, gan jaunajiem hipsteriem to saukt par filmu, kas izmainījusi viņu dzīves. Divi žīdi ar vienu šāvienu. Frankly šķiet, ka šīs bailes no ekranizācijām ir bailes pazaudēt kaut kādu elitismu, kas japāņu multenēm vēl šais dienās tomēr sort of piemīt. Pasarg' dies', ja kultūras pērli Akira ar amerikāņu aktieriem noskatīsies kāds Nešvilas redneks un slapinās bikses no specefektiem nevis tur esošās "idejas". This post has been edited by GM: Jun 30 2008, 23:00 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Nu Lems vienmēr ir atkrustījies no Tarkovska Solaris, sakot "tā ir Tarkovska kunga filma", neesot paticis.
Fig viņu zin... Lukjaņenko savukārt, par savu Dozoru ekranizācijām noskaldīja "tā ir alternatīvā realitāte nevis grāmatas ekranizācija". Katram sava pieeja. Par Akiru runājot - tur pēc sižeta nekādi tādi ūberie specefekti nav paredzēti. Ja vien Vačovski vai Lukass nepieķersies. Man liekas, ka labai ekranizācijai ir jārosina izlasīt grāmatu, bet kā minimums jābūt pašpietiekamai. Ja, lai saprastu filmu, man ir obligāti jāizlasa grāmata, tad ekranizācija nav izdevusies. Naumanis ar Rietumu mani nobeidza, kad orgasmēja par Piekto Elementu. Nu tāda filma! Atklāsme... utt utjpr. Tak franču!!! Reāli Besons vienkārši pavilkās - uztaisija savu tīņu gadu slapju sapni a la Star Wars. Un viss. Bet mūsējie "kritiķi" spazmoja it kā tur būtu danezkas. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:57 |