![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Ir vai nav Laimes zeme, bet tomēr, labak ir Nekā Amerikā... vismaz manā skatījumā, jo atklāti nekas nevar būt sliktāks par Ameriku vai Turciju ^^
Uz Japānu man velk kā ar tankkuģi vai nezinu.. Super Solar Magnet-kun ^^ -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Uz Japānu man velk kā ar tankkuģi vai nezinu.. Super Solar Magnet-kun ^^ Tu jau pats kā tankkuģis ![]() ![]() ![]() -------------------- |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Hahah very funny.. ^^ kaut arī mēģināts nav zaudēts...
exx... cik labi ja drīkstētu nelegāli imigrēt ![]() ![]() -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Selene () |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-June 08 ![]() |
Sabrina19 - ļoti vērtīgs info.":] Paldies liels
![]() Man tik gadi neatļauj vēl. Kur Tu atradi šo informāciju? Lai nākamgad varu pastīties,vai šis konkurss neturpinās :] |
sabrina19 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga ![]() |
QUOTE Man tik gadi neatļauj vēl. Kur Tu atradi šo informāciju? Lai nākamgad varu pastīties,vai šis konkurss neturpinās :] Info ir no www.lu.lv - katram kārtīgam LU studentam šī ir pirmā lapa, atverot netu ![]() -------------------- ![]() |
Selene () |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-June 08 ![]() |
Paldies :}
Es kā kārtīgs ne-LU studetns to lapu apmeklēju labi ja reiiz gadā ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:19 |