![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neatvairāms akmens XD
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
ahahahahhahahah +rofl u.c stuulbumi
shitas ir tik reeciigi XD -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
![]() ![]() Turpinājums sekos |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Labs komikss.
![]() Un sejas izteiksmes/pozas/utt tev labi sanāk. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol, peedeejaa kadraa meitenei roka izgriezta uz otru pusi.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Uz otru pusi izgriezta nav, toties viņai ir divas kreisās rokas.
Nu, kam negadās. ![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Opaaaa
![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja viņa būtu izgriezta uz otru pusi, izskatītos savādāk. Divas kreisās plaukstas, yeah~! Bet īstenībā tam nav nozīmes.
|
Haikis |
![]()
|
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Oho, tā tik turpini, tev labi padodās šitā lieta. domāju ka ja raženi strādāsi tad pēc gada vai diviem varēsi tādus komiksus zīmēt ka visiem acis kubā sametās :]
Viens jautājums... kapēc tieši Lāčplēša tēma? |
Haikis |
![]()
|
Kapēc lāčplēša? Man gribaas atgaadinaat latvieshiem ka esam latvieshi.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Un pareizi. Varbūt man kāds kādreiz arī spēs to ieskaidrot, lai gan pagaidām visai nesekmīgi, galvenokārt, manas izcelsmes dēļ. Bet es varētu morāli atbalstīt latviešus, heh
Vispār latviešiem bija princeses? Tad jau bija jābūt karaļiem... es neko nesaprotu. Mums bija karaļi? Atgādiniet man kāds! Bet laikam jau princese ir vienkārši valdnieka meita, lai arī kāds tituls būtu pašam valdniekam. This post has been edited by FuschichO: Sep 23 2008, 20:10 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nuu, pasakās ir karaļi, ķēniņi un kas vēl nē minēti, tā kā. XD
Es ar par to, ka apsveicami mūsu pašu motīvus izmantot. Droši, svešzemniekiem arī ir visādi varoņi un mīti, bet mums tak ir pašiem savi, kas nav nekādā ziņā čābīgāki par viņējiem. Starp citu, Haiki, šo tu uz papīra zīmē? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |