![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Paldies Cowman par komentāru - piekrītu. Jāpadomā pie krāsām.
Te nākamā lpp. no komiksa: ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
... tad jau runaataajs pats ir spiegs... es negribeetu tur nokrist
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pag, kurš tad ir sargs? tas, kurš tiltam gāja pāri, vai tas, kurš karājās?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
pag, kurš tad ir sargs? tas, kurš tiltam gāja pāri, vai tas, kurš karājās? zini, es arī to nesaprotu ![]() bet haiki, tev labi sanak ar sitiem komiksiem ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Priekš kam bojāt labu mantu? Pat lielākā daļa mangu ir nekrāsainas. Lineārie izteiksmes veidi šinī gadījumā bieži vien ir daudz skaidrāki. Ja to visu izkrāsotu, var sanākt putra.
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Nice, man patīk šī manta.
-------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Krāsainus? Man ar krāsām pagaidām nav īsti laba sadarbība. Te pa tumšu, te pa košu... Lai pagaidām iet BW varianti
![]() ![]() This post has been edited by Haikis: Oct 9 2008, 19:18 |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
kas tā par super sarežģito konstrukciju zem tilta?
![]() ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man liekas, ka tilta sarga namelis
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() This post has been edited by Haikis: Oct 11 2008, 18:53 |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Kāpēc ar garo ā. ;D
|
Haikis |
![]()
|
![]() |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
es apbriinoju tavu pacietiibu
![]() ![]() vai driikstu paintereseeties uz kaada lapu formaata ziimee ? un vai sakumaa ziimee ar ziimuli ? |
FuschichO |
![]()
|
Ui ui.. pirmkārt es negribētu dzert tādā vietā, kur krūze nokrīt bezdibenī.... Diez... alu laikam viņi dzer. Kā jau īsti vīri... un vēl es negribētu dzert ar tādu pļāpu, jo tad man rodas sajūta, ka man kaut kas ir jāatbild, kaut gan pareizāk ir klusēt, kā to dara tas lielais onka.
Manas acis šeit skata jaunu ekspresijas līdzekli- karātavas. Ū. -------------------- |
Haikis |
![]()
|
Anetei: Kā zīmēju? Godīgi sakot, ar papīru ir kā kuro reizi. Komikss par Rotas tilta sarga zīmēts uz parastā A4 printera papīra.
Kā es zīmēju? Vienmēr sāku ar zīmuli. Uzzīmēju parasti visu komiksu un tad sāku krāsot ar tušu. FushichO: Jā... tu man liekas uztvēri galveno ideju ![]() This post has been edited by Haikis: Oct 14 2008, 08:54 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |