![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
vnk nevaru noturēties - super ^^!!! kaut nu es tā macētu.....tiesa sī komiksa sižets man īpaši nepatīk, par lapausi bija labaks
![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Haikis: Oct 15 2008, 14:06 |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Tā māja izskatās baigi labi
|
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Heisā beisā! Sen nekas nebija, bet nu man atkal zīmējamais uznāca.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas ir kompromitējoši
-------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
viņa tūlīt metīs kādam ar čību?
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Bāc, bet kā man patīk, ka kāds pievēršas etniskai tēmai. Btw- šis zīmējums jau ir stipri organisks.
Varbūt, bet es to apšaubu, esiet redzējuši mana skolas biedra Kao komiksu par Lāčplēsi. Viņš uzzīmēja veselu grāmatu. Krāsainu. Pati gan vēl neesmu iemetusi aci ![]() This post has been edited by FuschichO: Apr 5 2009, 18:27 -------------------- |
Haikis |
![]()
|
Zīmējums par vēlēšanām
![]() ![]() Ja kas, varat par mani nobalsot (LSDSP.lv/14) |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Zīmējums par vēlēšanām ![]() Ja kas, varat par mani nobalsot (LSDSP.lv/14) lol, nemaz neceri. Konceptuaali ziimeejums forsh, vieniigi es pirmajaa kadraa liktu arii lsdsp, un otrajaa tas chuvaaks buutu ar intelekta neizkropljotu sejas izteiksmi ( GM). EDIT: "idejiski" nebija iisti vietaa This post has been edited by Sigfa: May 27 2009, 22:30 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nice as ever, bet Latvijai nav nakotnes ar tadu sudigu izveli...
Though, kaut ka vajadzetu iztikt ar doto... |
Haikis |
![]()
|
Paldies par atbildēm. Bet neuzkāpjat uz vecajiem grābekļiem tikai tadēļ, ka jums kāds mēģināja izskalot smadzenes.
![]() This post has been edited by Haikis: Jun 4 2009, 11:50 |
FuschichO |
![]()
|
Tas ar to "hei, kas te notiek?" seju, jeb otrais no kreisās noteikti ir notievējis Kalvītis, jo viņam piestāvētu tāda sejas izteiksme.
Izdaram secinājumus: ja Kalvītis ir notievējis, tad ir dimbā. Es neiešu balsot, jo es politikai līdzi nesekoju saprotamu iemeslu dēļ*, tāpēc es varu nobalsot tikai vadoties pēc "viena tante teica" nevis uz zināšanām un izpratni balstīta slēdziena. *Kad es palasu ziņas, man raudāt gribās, kad paskatos TV, raudāt, saslimt un nomirt no tā, cik stulbi viss ir. Es izvēlos dzīvot laimīga dārzeņa dzīvi, kas neko nezin un nesaprot, un kuru tāpēc var izmantot, kā vien vēlās ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Laba ideja!
![]() man patīk tas pats pēdējais, atgādina šausmenīti ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Haiki, vai tu esi Jānis Džerijs Šterns XD?
QUOTE Es neiešu balsot Pat tad, ja Latvijā nav īsti par ko balsot, jābalso ir, ja nebalso parādi sevi kā stulbu padomju(vai vecāku gadības) subproduktu, kas līdz demokrātijai nav pieaudzis. Tas gaida tos, kas nebalso: ![]() Pingvīns atriebsies... XD Aizej nobalso kaut vai par Haiki, atbalsti savējos, savādāk kas to, lai zin kādā nākotnē tev nāksies dzīvot. Varbūt nākotnē otakešus vajās ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:51 |