![]() |
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, šeit jau iezīmējas rakstura īpašības
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nu jā kamēr visādi taisīja lielos mangas projekus, tikmēr viens bez lielā mangas projekta uztaisīja feinu komiksu :3
Tā tik turēt! :3 Gaidu turpinājumu. Patīk tie cilvēku vārdi, tādi atskanīgi.. XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, cilvēku vārdi ir forši izdomāti
![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Nobeigums komiksam/mangai par kosmosu:
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Haikis: Aug 14 2008, 18:48 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Neesm redzējusi šo komiks, bet kaut kad sen atpakaļ es kaut ko dzirdēju no vienas meitenes.
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Lol, tas apaugušais un briļļainaies esi domāts tu?
![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Jap, tas ir mans pašportrets.
![]() NJaa.. bija viena fane. Bet es laikam viņu netīšām apvainoju... ![]() Btw, kas jums vairaak interesee? Jauns komikss vai ziimeejumi in general? This post has been edited by Haikis: Aug 14 2008, 23:30 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Es balsoju par komiksiem!
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Es arī, kaut gan, ja esi sasniedzis jaunas zīmētprasmes virsotnes, padalies ar mums.
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
es balsoju par keksu! mmmm keksiņš... *drooling*
This post has been edited by Cowkiller: Aug 15 2008, 01:34 -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() ![]() Nu un veel viens ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
komiks vnk super!
![]() ![]() ![]() par zīmējumiem - tās abas meitenes tā tīri neko, tik izskatās ka viņas tulīt, tulīt saks raudāt ![]() ![]() ![]() -------------------- |
thearnis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 ![]() |
Whoaa komikss tiešam forši uzzīmēts, tik nav ne jausmas, kas tur notiek - laikam japaskatās iepriekšējās lapas...
-------------------- ![]() Never met a wise man, if so it's a woman |
Haikis |
![]()
|
Nākamais komikss
![]() ![]() ![]() turpinājums sekos... This post has been edited by Haikis: Aug 27 2008, 21:37 |
Haikis |
![]()
|
un stāsts turpinās...
![]() ![]() (atvainojiet, ka teksti raktstiiti ar roku ![]() This post has been edited by Haikis: Aug 28 2008, 22:09 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 00:20 |