![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
QUOTE (atvainojiet, ka teksti raktstiiti ar roku smile.gif ) Nav liela bēda, tev labs, saprotams rokraksts. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
šitai komiks arī labs
![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja no 'nav ko darīt' rodas šitāds jauks humors, tad es novēlu, lai tev dzīvē būtu sasodīti maz ko darīt un tad man būtu vairāk ko lasīt.
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
esmu tavu komiksu latviskuma fans
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Te atslodzei mans neizdevies conceptart naakamajam projektam par senlatviešiem.
![]() Neesmu iisti kraasu cilveeks. This post has been edited by Haikis: Aug 29 2008, 21:24 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Viss vēl priekšā
![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Hmm.. palaboju pashu dzheku... domaaju ko taalaak:
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
es varu tev pakrāsot, ja vajag
![]() This post has been edited by zeloco: Aug 31 2008, 00:46 -------------------- ![]() |
Haikis |
![]()
|
Paldies par piedaavaajumu, bet uzskatu, ka shis man pasham ir jaapabeidz
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Te atslodzei mans neizdevies conceptart naakamajam projektam par senlatviešiem. biju domājusi ka senlatvijā nedzīvoja melnādainie, bet laikam jau tomēr maldījos....... ![]() fon to4 'druksku' par spilgtu, bet tā ir oky ![]() -------------------- |
Cilveks2 |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 23-February 08 ![]() |
|
Haikis |
![]()
|
Atvainojiet, ka nav updeita. Nobruka skaneris.
Par jaunajiem darbiem - nav iedvesmas. Ir sīkumi, ir idejas, bet nepiecieshama tā saucamā iedvesma, kas sniedz to skaisto velmi iegrimt darbā līdz mazākajiem sīkumiem. This post has been edited by Haikis: Sep 14 2008, 18:01 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tev nav jādod atskaites,kad būs - tad būs.
Btw,Tu nestrādā par kko,kas saistīts ar grafiku? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Haikis |
![]()
|
Nē! Strādāju par projektu vadītāju analītiķi lielā firmā. Bet labprāt iesaistos dažādos mākslas projektos
![]() |
Haikis |
![]()
|
Turpinājums ir šeit! Happy!
![]() ![]() pēc divām dienām vēl! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:15 |