![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
??? |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 3-April 08 ![]() |
njaa šī anime man patīk nu tā. uz robežas
![]() -------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
??? |
![]()
|
Njaa piekriitu kaede'i. Nu ļoti laba Anime... Pagaidām šī pat ir mana mīļākā anime!! Vislabāk no visiem tēliem man patika Asa-Senpai !!!
![]() P.S. Starpcitu, Kaede! Tu savu niku gadījumā nenoskatīji no Shuffle??? ![]() This post has been edited by ???: Jul 21 2008, 19:47 -------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Nu, es nez. Man patiesībā ļoti patika.
Protams, taisnība tiešām ir, ka šī ir kārtēja anime, kur ducis skuķu rāda vienam džekam apenes un tā, bet šai bija klāt tāda mistērijas piedeva, un tas man ļoti patika. Patiesībā, man Shuffle ir viena no mīļākajām animēm vispār. Tēli tiešām bija maķenīt līdzīgi, bet animācija bija laba, un arī soundtrack's bija skaists. Kopumā, es dotu atzīmi 8/10 . ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
??? |
![]()
|
wai kāds gadījumā nezin kur warētu dabūt Shuffle soundtrackus??
-------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Shuffle OST
Sver 1,3 Gb - pilnīgi viss osts ja links neiet tad meklēt www.boxtorrents.com (search poga strādā tikai reģistrētiem lietotajiem) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
AngelApo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 31-January 10 ![]() |
Man par šo aniem ir īpzašas izjūtas. Kad es viņu noskatijos man bija dažadas emocijas negatīvas un pozetīvas. gan naids gan prieks... par šo aniem es varētu likt gan 10+ gan -1! Ši ir anime kuru es nevaru iskaidrot kadas sajūtas mani parmaca... par sižetu man leikas viss labākas beigas būtu ja tad kad viņš aprgrieza vēnas un biņa izmantoja savu ,aģiju viņa nebūtu paspejusi un viņs nomirtu.. man tas leikas idealas beigas šim anime... jo viņs saboja tikai tas meiteņu dzīves... un pats bezrupigs nesaprot ka viņa rīcības tikai rada sāpes...
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
klausies chali, shis ir diskusiju forums nevis chats, vienu divas kljuudas pieljauj katrs, bet tev katrs treshais vaards ir ratinjkreeslos. paarlasi savu tekstu vai arii riskee ar represijaam.
|
AngelApo |
![]()
|
klausies chali, shis ir diskusiju forums nevis chats, vienu divas kljuudas pieljauj katrs, bet tev katrs treshais vaards ir ratinjkreeslos. paarlasi savu tekstu vai arii riskee ar represijaam. emmm........ klausies tu vispirms saki aks ir represijas ![]() Pēc tam kada skirba koa es rokstu varbut maņ visar rjuņāt šadi ŅJĀ! ![]() un nezinaju ka uz shejieni naks latviešu valodas skolotajs parbaudit ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shkjirba ir taada, ka ir nepatiikami lasiit tavus postus, ir vairaakreiz jaapaarlasa, lai saprastu. Un ja tu visur taa rjunjaa, tad visticamaak visur tu visiem arii besii.
![]() This post has been edited by Sigfa: Feb 1 2010, 19:59 |
AngelApo |
![]()
|
shkjirba ir taada, ka ir nepatiikami lasiit tavus postus, ir vairaakreiz jaapaarlasa, lai saprastu. Un ja tu visur taa rjunjaa, tad visticamaak visur tu visiem arii besii. man ir lieliska ideja ![]() ![]() oi cik lieli vardi no mazina cilvecina ^^ labak beidz trakot ![]() ![]() un laprat uzkausitu velkadu tavu "gudro" repliku ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
/facepalm
Shis ir publisks forums, es neizveelos to, kuri cilveeki iesaistaas diskusijaa. Tikpat labi es varu teikt, ja tev nepatiik mana kritika, nelasi to, ja tev nepatiik mans spams - nelasi to. ![]() This post has been edited by Sigfa: Feb 1 2010, 20:14 |
AngelApo |
![]()
|
nee necel degunu gaisa!
![]() man patik jebkada kritika jo tad var saprasy vismaz kads cilveks nevis lasot tas stulbas laipnibas vestulites ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:35 |