![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
...uzzīmē svena fanartu!... Svena fanarts man jau ir uzzīmēts manā rūtiņu japāņu valodas burtnīcā ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tad uzzīmē svenu kā sievieti XD
-------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Okey, es vēl neesmu sākusi zīmēt Svenu sievieti XD , bēēt es te atļaušo iepostot šodienas skices, ķēpājumi, kuri tika zīmētas Pokemonu burtnīcā nodarbības laikā
![]() ![]() This post has been edited by Patachan: Jul 22 2008, 17:06 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Patachan |
![]()
|
Okey, patrīcei palika garlaicīgi, un viņai sagribējās pazīmēt Paintā
![]() ![]() Unn..un šis zīmis māca to, ja jums nokrīt kartupelis uz grīdas, tad tam ir jāuzlīmē plāksteris, lai tas atveseļotos. Jā, es zinu, es neesmu normāla ![]() ![]() This post has been edited by Patachan: Jul 22 2008, 18:06 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Tās skices man patīk, bet vot tas kartupelis ir krimināls
![]() -------------------- |
Patachan |
![]()
|
...bet vot tas kartupelis ir krimināls ![]() hmm, krimināls...krimināls?! Kurā galā? ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
man jau patiik tie "kjeepaajumi" jap valodas kladee.
![]() bet kartuupelis tieshaam kriminaals. ![]() -------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
Patachan |
![]()
|
Vienu jaunu nupatās uzcepu.
![]() Art's teica, ka mani nenoēdīs dzīvu, ja ielikšu otaku.lv, tāpēc es ceru, ka tā būs ![]() ![]() Viņa izskatās very, very šķība, es zinu! ![]() This post has been edited by Patachan: Jul 23 2008, 00:37 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
man tikai interesee caur ko tu vinju taisiiji? ( paint utml.)
-------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Njez, man tā meitene neliekās šķība, bet vot tie vēdekļi fonā gan tādi ir
![]() -------------------- |
Patachan |
![]() ![]()
|
man tikai interesee caur ko tu vinju taisiiji? ( paint utml.) Es viņu taisīju caur Paint Njez, man tā meitene neliekās šķība, bet vot tie vēdekļi fonā gan tādi ir ![]() nu jā, vēdēkļi ir šķībi, no lētās krāmu bodītes ![]() This post has been edited by Patachan: Jul 24 2008, 13:33 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Patachan |
![]()
|
Okey, es precizēšu kā es šo te uzzīmēju, lai Cowman būtu skaidrs.
Programma, kura tiek izmantota ir Paint. Zīmējums tapis izmantojot pelīti, pī-pī! Sumimasen par dubļupostu! ^^ This post has been edited by Patachan: Jul 24 2008, 13:33 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Patachan |
![]()
|
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Punkt..-kaut kāds-.. isms ?
-------------------- |
Patachan |
![]()
|
Iespējams
![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |