![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Prasās acu baltumi un bišķi skaidrāka zoda līnija. XD Bet tas viņas apģērbs man liekas smieklīgs. ¦D
-------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Jā, acu baltumi prasās gan.
Un tas apģērbs ar bija paredzēts jancīgs XD Varu iedomāties, kā tu sēdi pie sava datõra un smejies, šādu skatu jau es esmu redzējusi. This post has been edited by Patachan: Aug 16 2008, 02:46 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
drusku miglains
![]() ![]() bet ja neņemam vērā ka man šī puantilisma tehnika nepatīk, tad ir labi ^^ -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Ir pagājis ~pus gads, kopš es neko neesmu zīmējusi un ievietojusi šajā forumā.
Vakar naktī saņēmos uz uzzīmēju kko paintā. Muhahaha. >:3 Ā un jā, man pašai nepatīk tā meitenīte un zīmējuma krāsas xD This post has been edited by Patachan: Feb 21 2009, 19:02 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Kur rodas tā pacietība strādāt ar paint? Izskatās labi, arī kautkāda doma tam visam apakšā ir..
This post has been edited by Catgirl: Feb 21 2009, 20:09 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:55 |