![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Kļūdas. eh. nū sāksim ar to, ka krūtis kā tādas melōnes droši viennevajag. ![]() Trešajā zīmējumā viņai nav nekādas figūras, nav gurnu un formas. Tā kā tāda papīra strēmele. Vajag mēģināt kā jau teicu pamēģini pariskēt un nezīmēt tādas standartiskas tās līnijas - aizvelc kkā lokanāk un savādāk, vai pavisam uz otru pusi. ^^ Sejas varētu zīmēt atšķirīgākas, kā pakkun teica - acis mazākas. \ Ir tā reklāma, kur saka, ka mati ir kā izkrāsota ķivere - tev jāmēģina, lai nesanāk tā. xD Un protams visādas ēnas un krokas un visi sīkumi vel papildus vajadzīgi, bet tos ar laiku.. Un tās proporcijas utt. Pačeko Fuschi tutorialu. ;] Ceru, ka kkā palīdzēju.. ;D jap drusciņ ![]() ![]() e... vecumam IR nozīme. Cmon- ja tev būtu pieci gadi, tad taču tu būtu māsters! Atzīsti to jā, tik man liekas ka ir skaidrs ka man nav 5 ![]() ![]() kas riktiigi baazas aciis ir rokas ( neproporc.) un galvas par rokā mes jau pati teicu, bet anyway paldies ![]() Ai tak beidziet, es arī reiz zīmēju tādus stikmeņus. (Wow, nupat pamanīju, ka pat toreiz es cienīju flat chest!!) Nav tik traģiski. Otrais šķiet ir vislabākais no visiem, laikam pie vainas krūtis. Krūšu zīmēšana gan nav īsti mans lauciņš, bet, pēc manām domām, labāk izskatās, ja to krūti, kas nav tai pusē, uz kuru meitene pagriezusies, tik daudz neiezīmē. Vo, kaut kā tā. Bet vispār krūtis ir galīgi garām. DELICIOUS FLAT CHEST FTW!!!!!!! ![]() Also, acis... Neaizmirsti, ka tās, arī animēs, ir citronu formā (aplis ar sašaurinātiem sāniem... pag, vai tad to par ovālu nesauc?), nevis olas formā. Tev viņas stipri vertikālas iznāk. Nē nu, var jau būt arī tik lielas acis uz sejas, bet tad jāatvēl vairāk vietu citrona galiem un acīm jābūt tālāk vienai no otras. ...ak jā, manam citroncilvēkam acis ir viena otrai par tuvu. Ups? oh, paldies ^^ nju jau varu iet un sakt zimēt jaunu darbu, kas tapis skaidrks nekā līdz šim ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
apskatot kikyou ilustrācijas, es iedomājos, kā kikyou žonglē ar citroniem. good one. XD
anyway.. darbi prastā anime stilā. iesaku mēģināt kaut ko citu. labi, visi sāk ar anime stilu, bet ja tas ir jau tavs 20 šāda stila zīmējums, met mieru un mēģini kaut ko citu. tomēr prieks redzēt, ka tavos darbos jau parādās ēnas, ieloces. par krāsām runājot - ir tikai divi varianti. 1 tev ir stulbs skaneris. t.i - pēc idejas darbiem dzīvajā vajadzētu izskatīties nedaudz labāk, un krāsām spilgtākām, ēnām plūstošākām. vai 2 - tev ēnas arī ir zīmētas visu mīlētajā anime stilā, ir kā kluči un izskatās boring. kā jau inu-chans izteicās, (pakkuns) acis ir par lielu. apskati kādas 50, vai vairāk bildes ar cilvēku sejām. tad tev pieleks kurā vietā cilvēkam ir acis, mute, deguns un viss pārējais. iesaku anatomijas grāmatas pašķirstīt. labi, kaut vai tās pašas cilvēku bildes paskatīties. proporcijas pamācīties. šitais viss tev varētu kādu mēnesi aizņemt. patrennējies un tad ieliec kaut ko tiešām jaunu, nevis katru nedēļu, likšanas pēc, ar domu ` nu vajag kaut ko iebāzt otaku, savādāk mans topiks nogrims bezdibeņos`bāzt kaut ko jaunu. gambatte. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
jap, sakneris s.ck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tagad par anotomiju - jā, tā man klibo (praktiski), bet teoriju zinu (varu visas cilvēka proporcijas, perspekrīves, ēnu u.t.t. likumus kā pantiņus atskaitit ![]() This post has been edited by vampiregirl: Aug 26 2008, 22:27 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tad savas zināšanas derētu sākt likt lietā.
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:58 |