![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es gan biju skolā, otrajā stāvā. Sajutu mazus grūdienus, patiesībā, visai ātri apjēdzu, ka tā ir bijusi zemestrīce (par spīti veseleajam saprātam, kas mēģināja iegalvot, ka mūsu platuma grādos nekas tāds nevarētu būt). Cerams, ka mums drīz nesāksies Japānas variants.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Da tas vairs nav smiekligi es taa nobijos kad vakar zemestrice bija
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu pirma gan nav. 80 ari bija, bet tikai mazak jutama. un vispar palasot vestures gramatas tadi gadijumi sheit ir bijusi. tikai loti reti.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 23 2004, 02:25) Nu pirma gan nav. 80 ari bija, bet tikai mazak jutama. un vispar palasot vestures gramatas tadi gadijumi šeit ir bijusi. tikai loti reti. es jau ar nerakstīju ka pirmā es rakstīju pirmā pēc ilgiem laikiem -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nez.. es pirmo galiigi nejutu..
Apmeeram 10 min peec otraas man pazvaniija kaadi 3 cilveeki un jautaaja, vai es esmu to sajutis.. Es peedeejo pusstundu biju seedeejis savaa istabaa pie kompja, un pilniigi nekaadas anomaalijas nenoveeroju.. Apkaart bija klusums, un manaa istabaa ir tik daudz, kas vareetu grabeet, tachu nekas negrabeeja.. eh.. nez.. kaut kaa (ne)veiksmigi buushu palaidis sho prieku garaam.. -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Atceros kad siiks biju tad arii bija zemestriice, stipraaka nekaa shitaa.
Vot nelaime bija ka es kaa mulkis to mirkli noguleeju pa aaru dauzoties biju noguris un guleeju zaaliitee un taa zemes ljodziishanaas man likaas ka es esmu izsmeelis speekus. tikai kad es saaku senchiem staastiit, ka es nu taa paartriecies ka man likaas ka jau debesis liigojas un nedaudz slikti palicis .. tad man pateica ka bijusi zemestriice. Toreiz man mazas nojeegas bija un liidz smadzeneem taa arii neiazgaaja. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |