![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Mūzika Macross pasaulē vienmēr spēlējusi nozīmīgu lomu.
Visvairāk mūzikas ir Macross 7 ja vien tāds pseido-saldais roks iet pie sirc. Starp citu - dažas dziesmas no Macross 7 skan arī Frontier, piem. Ozma, braucot ar auto, klausās Fire Bomber (rokgrupa no Macross 7) hitus. Praktiski visos Macross gabalos ir mūzika. Daudz. Aizmirsu piesaukt Macross II, bet tā ir tāds sānsolis, darbība notiek 80 gadus pēc DYRL notikumiem un skaitās "alternate universe". -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
paklausījos Fire Bomber. Nu priekš manis pārāk golden oldies:))
tad jau no dziesmām, kuras skanējušas iepriekšējos šovos man labāka liekas Watashi no kare wa pilot:)) ļoti nenopietna dziesmiņa, bet tur ir sava ironija. Macross Frontier man vispār tās jokainās dziesmiņas labāk iet pie sirds- burkānu reklāma bija super:) citās dziesmās ir tik daudz drāmas un sliktas angļu valodas, ka kaut kā nepavelk. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Japāņiem vispār patīk piedziedājumos izmantot angļu vārdus. Laikam pie viņiem skaitās cool.
Iedomājos kādu populāru LV grupu lietotojam slāvu slengu piedziedājumos... Ninjin loves you yeah ![]() Tak reklāma sīčiem. Daudzi pavilkās ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
gan jau pavilktos vēl vairāk, ja reklāma būtu par čipsiem:) kurš tad iefano ar veselīgu pārtiku?
![]() jā, angļu vārdi japāņu dziesmās ir jau žanra klasika. viss jau būtu ok, tikai brīžiem izruna ir tik briesmīga...vai arī tie vārdi kaut kā nelīmējas kopā. no visiem japāņu mūziķiem, ko es zinu, laikam tikai Hyde tiek galā ar angļu valodu tīri neko. ā, nu MF arī Megumi Nakajima (Rankas VA) ir tīri laba. tagad, kad atlikušas trīs epizodes, man kļuvis pavisam neskaidrs kas cīnīsies ar ko paredzamajā milžu cīņā... Frontier pret vajra, Ozmas ļaudis pret vjara un frontier? un kur tad vēl Greisa- viņa gan liekas spējīga iet pret visiem. vēl taču kaut kur kosmosā peld pazudusī Galaxy? |
Taka |
![]()
|
Greisa ir ļoti ambicioza persona. Domāju, ka viņa ir spējīga ne to vien dabūt gatavu.
Church un es klusi ceram uz S2 jo nu ļooooti negribas sateigtu nobeigumu. Vai arī vispār nekādu nobeigumu a la Macross Zero. Neticās ka viņi 3 epizodēs spēs novest lietas līdz galam. Vismaz 23. epizodes RAWā Leons tikai atklāja Alto Rankas dziesmas spēka iemeslus.... -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
nē S2! es vairs nespēju to drāmu izturēt! ar katru epizodi lūdzos, lai atrisinātos sasodītais mīlas trīsstūris, ja viņi to pārnestu uz otru sezonu, ārprāts! vispār, būtu vairāk uzmanības veltījuši Greisai un viņas plāniem, vajra- nu nopietnākām lietām, savādāk tiešām liekas, ka atrisinājums būs sasteigts.
man tāda vilšanās, ka vajra nav spējīgi domāt kā indivīdi... kāpēc tad Ai-kun izrādīja kaut kādas domāšanas pazīmes salīdzinot ar citiem? ja viņi visi domā kā viens, tad kāpēc pārējie, redzot/dzirdot Ranku nekļuva tādi mīļi un jauki! tas, ko Leons teica ir interesanti, bet ja jau viņš zināja, ka Ranka pievelk vajra, tad kāpēc likt viņai dziedāt? jeb arī viņš pie tās teorijas nonāca tikai ļoti nesen? un kā vajra var izmantot Ranku kā ieroci cilvēces iznīcināšanai? viņi tīri labi paši tiek galā! es gaidīju, ka 23 epā beidzot tiks viss par pagātni pateikts, bet tas, ko varēja uzzināt bija ļoti neskaidrs vai arī jau uzminēts. nu vēl mani interesētu par cik % Brera ir robots, bet to jau diez vai izskaidros. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Te kā jau ierasts notiek manipulācijas.
Ir 2-3 cilvēki, kuri reāli saprot, kas notiek, un pārējie cīnās par "savu taisnību". Mīlas trīstūris - četa sajutu Gundam Seed puņķainību. Alto brālis arī kāpj nervā ar to savu "performanci". Kopsummā seriāls palēnām slīd lejā. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Masha |
![]()
|
pēc 24 epizodes esmu stāvā sajūsmā~! tāds sviests!
neskatoties uz to, ka viņi dodas karā, tipa visu vai neko- izdzīvošana ir likta uz spēles, sajūta bija tāda kā Naukšēnu disko! tiešraide no kaujaslauka, nu laikam lai arī vienkāršie ļaudis redzētu, kā viņos tūdaļ trāpīs kāds lādiņs (un viņini noteikti necels paniku..) un galvenais tas šovs- it kā vajra baigi kaut ko nozīmētu cik kruta Šerila izskatās uz skatuves! iepriekšējās epās visi bija sadzīti patversmēs, bet te man gan tā neizskatījās- nu laikam viņi iemieso teicienu- ja mirstam, tad ar mūzku. papildus visam šim es neredzēju ka vispār būtu kāda reāla iespēja uzvarēt zaļos mūdžus, jo kā redzams, parastie ieroči ir par maz un cita plāna vienkārši nav! man nav skaidrs, kā vispār šis šovs var beigties ar kaut cik reālu izskaidrojumu tam, kas notiek. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
pateikt kā ?
Kad liksies ka jau ir pilnīgs piz*** Alto tiks pie Rankas blakus būs ievainotais puskiborgs brālis, kuram atgriezīsies atmiņas, satvers Ranku, acis asarās utt. (karočie iedomājaties ziepju operas filmu beigas) un vina attapsies - voshem te vēl var būt 2 pavērsieni - ranka ziedojās un dodās ar Vajira prom OR viņa liek viņiem aiziet OR apstādina Vajira un humanoidī to iznīcina - Ranka mirst. Tas ka Alto notrieca nenozīmē ka viņu nogalināja - atceroties pēdējās Japāņu mecha žanra animes, varoņi mēdz atgriesties no mirušajiem pat vairāk kā 3x ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Bij domā iečakot, bet pēc šitā visa jaaaaa.....
-------------------- |
Masha |
![]()
|
@Spectre
un noteikti vēl Šerila izdveš "World Peace"un visi ļaudis kopā ar vajra metās jautrā dejā ap ugunskuru saulrieta apspīdēti! nedaudz zinot anime likumus, man ne brīdi nelikās, ka Alto būtu tiešām nolicis karoti, bet iedomājieties, cik tas būtu oriģināli un interesanti, ja tā būtu patiesība! Ar Ranku ir cauri- jau pēdējo epu laikā bija skaidrs, ka šova autori ir viņu norakstījuši mēslainē. |
Taka |
![]()
|
Cieta tikai Alto lidmašīna, lai viņš varētu pārsēsties apgreidotā VF-25. Žanra likumi.
P.S. (raw addiction) nobeigums tīri neko. Un jau ir ziņas ka būšot Macross Frontier filma. Tikai nav zināms vai tā būs seriāla kompilācijas filma vai arī sižeta turpinājums. This post has been edited by Taka: Sep 27 2008, 00:34 -------------------- Press any key to continue
|
Masha |
![]()
|
beigas tīri neko- nu tāds happy end kā Holivudas filmās. no varoņu puses pat neviens neatsvieda kedas! es jau biju gatavojusies uz riktīgu raudu gabalu beigās-
![]() labākais noteikti bija kaujas ainas, - dziesmas viņi pārāk sameta kopā - būtu labāk atstājuši kādas divas-trīs. vēl par dziesmām runājot- man šķiet ironiski tas, ka Aimo ir vajra mīlas dziesma, - nav brīnums, ka viņi bija tik nikni visu laiku- kā nekā saņēma viltus signālus:) lido, tādi mīlas pārņemti un tad aplaužas... mīlasv trīsstūris netika atrisināts- cik zināms daudzi ļaudis baigi par to cepās, bet man liekas, ka arī tā labi. varbūt Alto vienkārši neinteresē meitenes. labi, ja filma sniegtu kādus izskaidorjumus daudzām lietām, kas tika šovā parādītas, bet nekad nepaskaidrotas. Kas bija tās balsis Greisas galvā? kāda tur saistība ar protokultūru? Ko gribēja gigants ar Minmejas foto? utt.. |
Taka |
![]()
|
Balsis Greisas galvā ir pārējie konspiratori. Greisa nedarbojās viena. Tiesa šī Mistiskā Grupa seriālā nav īpaši atklāta.
Bilreram vienkārši ir Minmejas foto. Zentradi dzīvo ilgi, iespējams viņš bija viens no pirmajiem, kuri saskārās ar Zemes kultūru Minmejas dziesmu formā. Vecs fans tā sacīt ![]() Man ļoti patika Alto-Breras duets. Lieliski izpildīts divu VF karuselis. Un daudzu Makrosa fanu sapnis - Macross vs Macross cīņa beidzot ir piepildījies. Gaidīsim info par filmas saturu un iznākšanas datumu. -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
Jā duets tik tiešām bija smuks
![]() Tiesa, ka parādījās Rankas brālis ar tekstu ka pēc ievainojuma viņš ir ticis bvrīvībā no Greisas gūsta es gan sāku ķiķināt, jo ko tādu biju rakstijis pāris postus agrāk ![]() Beidzās kudi labāk nekā biju iedomājies - casualities krietni minimālas. Nav ieturēts Gundam Seed stiliņš kur iznīcina 70% kara tehnikas un nevainīgos civiļus. Nu ko atliek gaidīt mūviku ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:21 |