![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tā, kā jau [c]rono teica, mans deviant tarts ir šis
Nākošais tik vien kā prieka pēc, likās smieklīga ideja, ka Latviešu fani - cilvēkēdāji. Skaļi, iebiedējoši un gatavi nokost visiem galvu, kas ir pretu viņu komandu. Karoč, savējie. 'Zug, zug!' ![]() Jā, jā, rokas sūdīgi sanāca. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
ou.
agresīvi..visnotaļ. tā roka pa kreisi tā norm, bet es nesaprotu kā jāsaprot roka pa labi. o.Ō Daudz līnijas.. interesants stiliņš. hm. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man arī stils patīk, bez maz vai vienalga par formu un saturu, ka tik stils. Ienāca prātā maskačkas kreveļainie bomāri, kuri mētājas uz ielām
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Negribu neko, tādu redzēt Rīgas ielās.
-------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
krosavec vairaak shaadus pa vakariem un slimniicas atbriivosies no sirds slimniekiem..
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
īpatnējs un spēcīgs stils. turpini attiistiit, man patiik.
-------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Beidzot pēc daudzām skicēm izdomāju arī kautko puslīdz sarēžģītāku uzzīmēt.
Grand Crab. ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kaa tu nonaaci pie veelmes ziimeet Grand Crab? Man laikam kaut kas buutu jaasalietojas, lai es peekshnji izdomaatu- jaa shodien ir iistaa diena, lai ziimeetu ko taadu.
![]() Ziimeejums ir pieklaajiigs, bet prasaas vairaak kontrastu un lai prieksheejaa spiile vairaak naak uz priekshu- lai telpiskaak. -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
bik liidziiba vienam monstram no multjika WITCH
es tev ieteiktu vairaak aizrauties ar eenaam ..jo sheit vinjas ir diezgan truuciigas -------------------- |
dmonster |
![]()
|
One shot holocaust in your pants.
Karma taking a wild one in your uterus. The high five you won't forget. Groin kick of infinity! ![]() Darīts tik prieka pēc. Nopietnākas lietas tiks zīmētas vēlāk. Fuschicho: Vienkārši skicējot, skatos ko atgādina un tad tik dragāju. Un jā kontrasti būs. Srsly -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
dmonster |
![]()
|
![]() Au, mana radzene. Krāsaini viemēr jautrāk. SHAZAM!! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
GROIN SHOT = EPIC WIN!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
tev ir loti interesants kraasoshanas stils , un kraasainais ir daudz labaaks nekaa melnbalts,
![]() kas taas vinjam apkaart - vaarnas???? ![]() |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
_jaa..._pluss par izteiktu stilu. Un kraasojums man patiik, jo arii tajaa redzams izteikts stils, lai taa vnk vareetu nepiesieties par kraasojuma tehniku. Jauki!
![]() |
dmonster |
![]()
|
Laiks updatam
![]() Šis konkrēti iesūkā. Fons ir pakaļā, bet džeks kautkā tomēr patīk. Ilgi gribējās viņu pabeigt, bet biju pārāk aizņemts ar skolu. Tagad vismaz varēšu atkal vairāk strādāt. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:57 |