![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hmm dominencewar IV... hmm mby man ar kko paskiceet? *grabs a paper and pencil*
par darbu: iesaakumam nav slikti P.S. i think ill team up with the machines! This post has been edited by Cowkiller: Mar 21 2009, 21:45 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ek ;( Mans skilzzs ar 3D nav tik labs. Es varu uzmodelēt, bet es neprotu likt izsmalcinātas tekstūras. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ek ;( Mans skilzzs ar 3D nav tik labs. Es varu uzmodelēt, bet es neprotu likt izsmalcinātas tekstūras. Tur ir ari 2D! ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
eerm jautaajums par DW IV...
kaa var pievienoties kaadai komandai? ![]() aaa un vai obligaati uz datora jaaziimee?? :/ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Lūk, lūk. Turklāt vai jāzīmē visa rase?
Master Keydan... -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ohohoho!
Šeit LINK taču vis ir ar baltu pa meltu zrakstits. ![]() Un lai butu kada komanda, vispirms jaregestrejas viena to tiem forumiem kas ir tur mineti. Foruma jasac savu threadu, tapat ka mes šeit daram, kur bus tavs progress. Es esmu http://www.gameartisans.org foruma. ![]() Lai nebutu nedabutu warnus par offtopic visu varam parnest atseviška thrada vai PM. ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Baigais offtopics te nu gan nav, DW4 atļauta tēma šeit :>. Visiem, kas pievienojas DW vēlu veiksmi, tiem, kas nepievienojās - lai viņi arī pievienotos.
Nākošās skices ![]() Laikam pastrādāšu tālāk ar nākošo skici uz jaunas lapas un citu skatapunktu. ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
GO BELLYFACE!
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tātad, lūk. Šis darbs prasīja vairāk laika nekā vajadzētu un ir pirmais pilnais zīmējums ĻŌŌŌŌŌTI ilgā laikā. Paeksperimentēju ar ogli un zīmuļiem. Taisos zīmēt un gleznot vairāk nekā līdz šim, lai jums būtu vairāk par ko pasmieties.
Zināmās kļūdas: Rokas; labā plauksta; vairogs; zobens; bruņas; ēnojums; fons... tas laikam ir viss darbs. Does it Fail? Y/f.ck Y ? ![]() This post has been edited by dmonster: Jul 28 2009, 23:33 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
Labs plecusargs
![]() |
FuschichO |
![]()
|
Galva tā kā ar ķieģeli iesista uz labo pusi. Stīvi joprojām.
![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Uzzīmē seno kursi!
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
kopskats neslikts un darbs arii ruupiigs bet PROporcijas
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Briesmoņi - WIN!
cilvēki - fail... Stick to the guns you know how to shoot. džeks, kam pa vēderu liek ārā zarnas/tentakļi rullē. finish ittt!! >_< -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
kopskats neslikts un darbs arii ruupiigs bet PROporcijas whaat? Proporcijas ir ok. Unlike your creations. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |