![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Yeah, well, as if you didn't see this coming. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Visai jauks, man domāt. Pēc vajadzības varētu to radījumu arī aizvākt un askētiski atstāt tikai uzraksta siluetu, ja nu vajag stenciliem vai kā mazāka mēroga logo
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hmm. a kaa buutu ideja sho pashu, tikai neko meitene pusiekodusies o burtaa, kaa taadaa klingjerii
![]() jebkuraa gadiijumaa, contender. bet vai neviens cits veertiigu neko nevar uzgjenereet? izveeleeties vienu variantu no viena liekas garaam. ar art sadalju iipashi neesmu paziistams, bet, ja nemaldos, labu ziimeetaaju bija daudz? |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
man ieteikums - ieposto savu requestu 7GD
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
piedaavaaju pashu vienkaarshiibu:
![]() shitais saglabaa variantu vinjam kraameet virsuu visaadus kjeemus, ja baigi gribaas + atspiidumi tagad ir modee ![]() EDIT: neliels updeits, vienu lietu piemirsu. This post has been edited by Sigfa: Oct 15 2008, 16:16 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, kur ir veel varianti?
|
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
nav gan gluži mans lauciņš (logotipi etc) , bet mēģināšu atdzīvināt šo topiku
![]() ![]() ![]() sanāca gan tāds hell-o-ween-īgs ![]() ![]() varbūt kādam iet pie sirds "O" (for Otaku) ķepa ![]() P.S. Lai jauki svētki! Uwaga! Great Big Scary Monsta! -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Piedāvāju padarīt to radījumu vektorīgāku, lai var vieglāk drukāt, kur vajag, kaut laikam mūsdienu tehnoloģiskās iespējas paredz neierobežotu tehniku. Ņazinu.
-------------------- |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
paldies, FuschichO
![]() ![]() tad nu otrais piegājiens ![]() ![]() un ![]() varbūt kādas citas idejas ? -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Es tikko iedvesmojos. hehe.. .rīt varbūt kaut ko iepostošu
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Hīr ai gou!
Garš stāsts apakšā. Tās ir skices un saprotams, ka nečakarēšos tagad ar vektoriem un šķībumu/nešķībumu. 1. Es domāju, ka šis variants ļoti emocionāli atspoguļo Otakiešu demences pakāpi. A burts var būt pagriezts normāli (bet šobrīd tas simbolicē mūsu demoralizācijas pakāpi) kā arī šrifts var būt whatever-you0prefer veidā. 2. Ļoti askētisks variants, ne? Bet to var dažādi apspēlēt. 3. Šis variants ir visvairāk apspēlējamais. Tā forma ir visai eiropeiska. Tas laikam ir labi. Editēt var: Elementu daudzumu, šriftu, elementu formu/veidu. Zobens un tizlais burvju miets (vēlams no rozā plastmasas) simbolizē dažādos dzimumus un intereses forumā. Tā, piemēram, vairoga forma var būt arī hello-kitty vai kāda cita mēsla formā. Pie augšējās malas tam var pievienot vēl kādu uzrakstu, piem., 'this land is made of [insert word]' Uz lentām var uzlikt hieroglifus kaut kādus. Divus milzīgus. Katru savā pusē. Lulzam piemērs: 御宅 Nozīmei nav nozīmes... pieņemsim, ka tas ir zupas nosaukums. Var arī noņemt dažus/elementus, atstāt tikai siluetu un uzrakstu izvietot pilnīgi kur citur. Droši fantazējiet! 4., 5. Vienkārši spēlējos ar šriftiem... O.O -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
man patīk FuschichO 1 un 3 variants
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man savukaart 4ais. kas gan no 5taa atshkjiraas tikai ar konstrastainiibu
![]() |
FuschichO |
![]()
|
Hmm... gribētos dzirdēt vēl kādus viedoklus
![]() -------------------- |
ify |
![]()
|
man piedur 3ais un 4ais
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 07:37 |