![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Jā tieši tā. Un tev šis omega seriāls noteikti ir jāredz. ![]() Yup, jau pirms kāda laika tika pievienots pie 'to watch list' -am. Vēl bišķiņ jāatbrīvo vieta uz cietņa un likšu lejuplādēties ![]() Nākamais: http://yy.lv/download.php?f=180072 This post has been edited by Ginta: Oct 26 2008, 17:46 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
D.N.Angel OP
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
D.N.Angel OP ![]() Man jau likās, ka Tu noteikti zināsi. >w< (t.i. 'jā, pareizi') This post has been edited by Ginta: Oct 26 2008, 17:47 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Man jau likās, ka Tu noteikti zināsi. >w< (t.i. 'jā, pareizi') ![]() Te nākamais: http://yy.lv/download.php?f=180079 This post has been edited by Hikaru: Oct 26 2008, 17:55 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
.hack//Liminality OP
|
Hikaru |
![]()
|
Jā. Un ja precīzāk, tad OP3. Izpilda See-Saw. Šai grupai ir daudz sugoi dziesmas.
![]() This post has been edited by Hikaru: Oct 26 2008, 18:31 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Ginta |
![]()
|
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pareizi.
|
Ginta |
![]()
|
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Ginta |
![]()
|
... Labi, man izskatās, ka neviens tā arī neatpazīs šo ED, bet neteikšu priekšā, kas tas ir un kā nākamo ielikšu tās pašas anime OP, kuru, kā man liekas, noteikti zināsiet: http://yy.lv/download.php?f=180450 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
You got us there. Kujibiki Unbalance
Starp citu, tas tavs 01_uzdevums01.mp3 ir bezkaunīgi izgrieztas 17 minūtes no Ouran, kas nebūt neizceļas ar to normālāko valodu, grr~ This post has been edited by Niks: Oct 27 2008, 20:31 |
Ginta |
![]()
|
You got us there. Kujibiki Unbalance Tieši tā. Gaidam no Tevis nākamo. Edit: QUOTE Starp citu, tas tavs 01_uzdevums01.mp3 ir bezkaunīgi izgrieztas 17 minūtes no Ouran, kas nebūt neizceļas ar to normālāko valodu, grr~ Tas nav nekur bezkaunīgi izgriests. Tālāku komentāru nosūtu pm.This post has been edited by Ginta: Oct 27 2008, 20:52 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
http://files.inbox.lv/ticket/13730a32b02b2...7a/035339ac.mp3
P.S. Ja līdz rītdienas 21:00 neviens (Hikaru) nebūs atpazinis, ielikšu ko vieglāku, jo šis ir no tiešām ne īpaši populāras vai zināmas mecha anime. This post has been edited by Niks: Oct 27 2008, 22:56 |
Hikaru |
![]()
|
Kishin Taisen Gigantic Formula man ir ielikts Want to See rindā, tāpēc šo anime es skatīšos labi ja pēc 5 gadiem.
![]() Tāpēc, ja godīgi, es šo dziesmu nezinu. Bet Ending dziesmu "Tsubasa" man gribās jau tagad novilkt pilno versiju, tāpēc es to atradu. ![]() This post has been edited by Hikaru: Oct 28 2008, 10:35 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:27 |