![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sumomomo Momomo: The Strongest Bride on Earth OP2
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā, tieši tā.
Liec nākamo. This post has been edited by Hikaru: Dec 5 2008, 10:16 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
SailorMoon OP tad kad to rādīja pa RTL vai kā tur...
-------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pareizi
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vispārs tā dziesma man vēl joprojām saglabajusies smadzenēs. Pat biju aizmirsusi par to, bet atceros, kā bērnībā dziedāju līdzi.
![]() Šitais gabals ir no animes, kuru pati vēl neesmu skatījusies, bet man viņš TĀ patīk... vienk. Līdzīgs Sonata Arcticas "Fullmoon" un Darkness "Love is only a feeling". Šito es pa visu māju bļauju! Gluži kā īsts vecis. Vai man būtu jāārstējas, ja man patīk povermetāls? Ja nu pienāk diena, kad es uzvelku lateksa kostīmu... Here it goes... http://yy.lv/download.php?f=1613 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
erm. atpazinu jau no pirmajiem akordiem, jo patika anime savlaik. un tik peec tam pamaniiju, ka komentaaraa nosaukums ir palicis neiznjemts
![]() Karakuri Zoushi Ayatsuri Sakon OP |
FuschichO |
![]()
|
Tev, protams, taisnība. Kāpēc tikai tu redzi manus komentus? Tev ir kaut kāds hakera kompis
![]() Liec nākamo! ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Church |
![]()
|
aye, next
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
Madlax OP
Es pieņemu tas ir pareizi, un te ir nākamais: http://yy.lv/download.php?f=2264 This post has been edited by Hikaru: Dec 9 2008, 09:57 |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Bakumatsu kikansetsu Irohanihoheto?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |