![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ja tas pasaakums tieshaam notiek un nebuus nekaadas peedeejaa briizha atcelshanas vai tamliidziigas muljkjiibas, pieskaitiet arii mani un veel vienu cilveeku, kas viennoziimiigi ir otaku, bet tikai slinkuma peec veel nav regjistreejies otaku.lv
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ieliec mani ar uz jautājuma zīmi - ja vien būs kcik finanses, gribētu būt. a cik šis viss kopā izmaksā? ar visām braukāšanām utt?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
domāju mani ar var pieskaitīt pie braucējiem
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Beee, sorry, bet tomeer nebraukšu...
![]() es ar draugiem uz pirti braucu svineet drauga dzimeni)))) ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Santeroel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 26-February 07 From: Rīga mīnus 33 kilometri ![]() |
būšu + vēl viens cilvēks, kas jau pirms tam ir paradījies otaku.lv pasākumos
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
ALK emisāri iespējams arī pagodinās zemcilvēkus ar savu dievišķo klātbūtni.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ayumi
Bafina FuschichO Ginta (+1) Sa-Chan ZombyBaby Misa Storm (+1) lastguru Zuzix Sushi +2 Karamele (+1) X Kamui (+2) Kentaishi ChikOo Tjen Ghoul (+3) Sephy Angel + 3 Davio aivvv GunMetal monk Naktspukjite Seila Nua Alk (aptuveni 5 cilveki) Santeroel (+1) Isa Tenma Tenma (+1 cilv) Taatad cena par pirti ir 3,00 ls un celjsh par celju ir 184 ls Taatad kopeejaas izmaksas ir !5,00ls no cilveeka ;D |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Domājams, ka es ar būšu, ja es atradīšu, kam piesieties astē.
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Mani ar var pieskaitīt pie braucējiem!
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
LOL: par ceļu jāmaksā 184 Ls.
Mēs uz Ēģipti vai kā?? Tur arī ir Inčukalns? Domājams, ka tādā gadījumā var iztik arī bez pirts. Bet ja nopietni- kur tieši tas ir? Mēs kopā brauksim vai atsevišķi? Neesmu tur nekad bjiusi ![]() -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Domājams, ka es ar būšu, ja es atradīšu, kam piesieties astē. You can always join me and my people~.@FuschichO - pagājušajā reize gandrīz visi brauca kopā. (t.i. domājams, ka tos, kas pirmo reizi brauks, neviens nekur pa ceļam neatstās... This post has been edited by Ginta: Dec 1 2008, 02:49 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Domājams, ka es ar būšu, ja es atradīšu, kam piesieties astē. You can always join me and my people~.Aww..tu esi tik jauka, bet es jau izmantoju Karameles pakalpojumus. XD -------------------- Ēd manu ābolu.
|
nua |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 1-January 07 From: Riga, fckin Latvia ![]() |
ak ja no manis bus +1 vai +2.
-------------------- No regretz cuz i got nothing to lose.
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nu kāāāāāpēēēc tas tiek rīkots kamēr es vēl esmu UK
![]() I hope you all have a good time, though ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
emmm... kāpēc es dubultojos sarakstā???
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |