![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
delete that kage bunshi
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
+1
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ei! Es esmu galiigi ignoreets. Es arii buushu + veel viens. Un mashiinaa visdriizaak buus 3 briivas vietas, ja nu kaadam negribas ar vilcienu braukt
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Nestreso~ Ghoul sarakstu pārāk bieži ne-update-o. (Arī Tenma's kage-bunshin vēl nav aizvākts.)
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Ayumi
Bafina FuschichO Ginta (+1) Sa-Chan ZombyBaby Misa Storm (+1) lastguru Zuzix Sushi +2 Karamele (+1) X Kamui (+2) Kentaishi ChikOo Tjen Ghoul (+3) Sephy Angel + 3 Davio aivvv GunMetal monk Naktspukjite Seila Nua (+1 vai +2) Alk (aptuveni 5 cilveki) Santeroel (+1) Isa Tenma (+1 cilv) Patachan gramozeks Seven of zero Klokjvaarpsta (+1) aigarius (+1) harpy Iori Iagami (+1) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
diezmzheel alk saak paardomaat savu ierashanos dazhaadu nepatiikamu apstaaklju deelj, kuri ir paraadiijushies, tapeec, ja vien neatradiisim eertu transportu naktii prom no turienes, tad neieradiisimies.
We are sorry for any inconvenience this might cause. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Baigi dīvaini būtu inčukalns bez ALK...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vait ja alk izdala uz visu alk skaitu taksha izmaksas, uz galvinju nesanaak ljoti nacionaalsociaaldemokraatiski izturama summa?
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
sasodīts, man nav nekāda +1 cilvēka! es būšu vienpersoniski...
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
pamatiigs skaitlis - nu kaut nu visi buutu
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Ok, cilvēki.
Varbū mazliet aprunasim kas un ko mēs tur gribam darīt. Un kas var mums to prieku piedavat ![]() ![]() ![]() Jo nevar skatities anime ja tas nebūs ![]() ![]() ![]() Ko es varu piedavat:
Par PS2 ir jāziņ, kuras spēles ņemt. Jo es vairakumā spēleju RPG un tas nav ipaši piemerotas priekš tusiņam. Varu piedavat (pagaidam): Tekken King Of Fighters (2006,Neowave,XI... voobshem dažadas) Naruto (parsts un shippuden) Dbz (Arī dažadus, bet tas starp mums nav ipaši popularas) Jā gribas ko vēl varam apspriest - nedeļas laika varu pameiģinat dabūt (PS2 spēles ziņa... Kaut vai arī citā ziņā) ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Es visticamāk nebūšu! Man 6dien jākauj cūkas, bet ja nu man radīsies spēks varbūt tomēr vakarā atrāpošu uz Rīgu...
![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kaada ir tradiicija ar paiku- katrs par sevi/grozinjsh/sametaas?
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Nu kāāāāāpēēēc tas tiek rīkots kamēr es vēl esmu UK lol, ļaunie rīkotāji. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
No Yori noteikti veelamies PS2, vai Tev gadiijumaa nebija Sing Star? Jo, manuprat, ar to pilniibaa pietiek jautriibai. Plus, Tekken's noteikti noderees.
Twister'am obligaati jaabuut, taa jau ir gandriiz Inchukalna klasika ![]() Uun, Kokljvaarpsta, vai Tu autinjaa vareetu liidzi panjemt arii TV? ![]() Tuvaako triis dienu laikaa, centiishos publiceet savaakshanaas utt. laikus. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |