![]() ![]() |
| dExIT |
Dec 9 2008, 23:04
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki |
Zīmēšanas spējas varēs arī pārbaudīt arī tie kuri nepieteiksies? ?
Nu teiksim amatieri, vai tie kuri nav pārāk spēcīgi zīmēšanā kad ir iedzēruši ? -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
| ReD_FoXy |
Dec 9 2008, 23:21
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. |
Nu, piesakies un zīmē.
-------------------- ![]() |
| Pj.. |
Dec 10 2008, 21:47
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 |
manuprāt vajag ēst gatavošanas konkursu xD totally agreed! tikai es būšu ēšanas lomā "D -------------------- |
| Rudoru-san |
Dec 11 2008, 01:31
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 |
Me too!
Tikai es būšu pēc 18:30. Būtu labi, ja kāds atnāktu pretī. -------------------- |
| Sushi |
Dec 11 2008, 16:27
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Es būšu galīgi vakarā. Man līdz kādiem deviņiem jāpaliek skolā sestdien. ;D Cerams, ka nesanāks, ka man vienai jābrauc. Ir vēl kāds, kurš brauc galīgi vakarā?
-------------------- |
| Karamele |
Dec 11 2008, 22:05
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu |
Tomēr būšu viena un cilvēks no manas puses netiek.
|
| dExIT |
Dec 12 2008, 00:08
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki |
Es būšu galīgi vakarā. Man līdz kādiem deviņiem jāpaliek skolā sestdien. ;D Cerams, ka nesanāks, ka man vienai jābrauc. Ir vēl kāds, kurš brauc galīgi vakarā? Jā es laikam braucu galīgi vakarā un ar mani būs cilvēki... ..nevis viens ... =/ Es, un uz Inčukalnu ap deviņiem cik dzirdēju pēdējais vilciens kursē.. enīvei... nu jā... -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
| ChickOo |
Dec 12 2008, 03:53
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( |
Damn pat Inx domā ierasties.
Tad jau kauškas laps tiek gaidīts no šī pasāciena. -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
| sabrina19 |
Dec 12 2008, 13:10
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga |
Jā es laikam braucu galīgi vakarā un ar mani būs cilvēki... ..nevis viens ... =/ Es, un uz Inčukalnu ap deviņiem cik dzirdēju pēdējais vilciens kursē.. enīvei... nu jā... Jā, tas man atgādina, ko viens mans kursabiedrs kādreiz teica...: "...es nākšu ar baru un būs sūdi..." Bļins beigās aŗī bija sūdi, jo viņš ar bitu nokapāja bārā galdiņu -------------------- ![]() |
| Spectre |
Dec 12 2008, 14:04
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK |
Jā es laikam braucu galīgi vakarā un ar mani būs cilvēki... ..nevis viens ... =/ Es, un uz Inčukalnu ap deviņiem cik dzirdēju pēdējais vilciens kursē.. enīvei... nu jā... Jā, tas man atgādina, ko viens mans kursabiedrs kādreiz teica...: "...es nākšu ar baru un būs sūdi..." Bļins beigās aŗī bija sūdi, jo viņš ar bitu nokapāja bārā galdiņu normāls inteliģents es teiktu Lai jums viss labi sanāk un bez starpgadījumiem P.s. arī šoreiz es točna nebraukšu. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
| dExIT |
Dec 12 2008, 14:40
|
Bļin es gandŗīz šodien atbraucu jo visā mājā Kalendāri rādīja 13 datumu
BTW man būs līdzi 2 igauņi -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
| exile |
Dec 12 2008, 20:26
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga |
Mans laikam būt un līdzi ņemt DDR paklājiņu.
-------------------- No name superhero
|
| Shatako |
Dec 12 2008, 21:46
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga |
es laikam ar jums pievienošos. bez ddr paklājiņa. :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
| harpy |
Dec 12 2008, 23:14
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur |
WTF, kapē manc i sarakstā????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
| FuschichO |
Dec 12 2008, 23:28
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Gadījumā, ja mēs esam tik daudz, vai nesanāk nedaudz lētāk?
Nē, es neesmu žīds :/ -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27 November 2025 - 11:50 |