![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A kas ta tur ko nesaprast par tiem lejeriem? o_ō
|
Piika |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 22-January 09 ![]() |
Man parasti nesanāk ar vārdiem, tāpēc atļaušos paņemt tavu darbu un drusku pielabot, lai tu vizuāli redzētu izmaiņas. ![]() Wow. Tev acīmredzot sanāk labāk nekā man ![]() P.S. Kā tu dabon lai to attēlurāda pilnā lielumā? |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Lai attēlu rādītu pilnībā ievieto
CODE [img]attēla adrese[/img] es piemēram ielieku CODE [IMG]http://i23.photobucket.com/albums/b385/Renina/revi.gif[/IMG] un rādās: ![]() Par darbiem - iesākumam tie nav slikti. Vienīgais, kas vajadzīgs, ir treniņš un studijas ^^ Neko vairāk par jau pateikto nevaru piedāvāt. Piekritīšu vien tiem, kas saka, ka labāk ir sākt ar real-life anatomijas studijām un pēc tam pāriet pie manga style. Zinot pamatprincipus ir vieglāk ar tiem rīkoties un veidot zīmējumus pēc sava prāta un patikas. -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
mati nedaudz izskatās pēc parūkas vai beigta kaķa un pirksti ar tadi salauzti izskatās, bet kaut kas man šinī darbā patīk. laikam, ka tie būs pleci un sega. tie tev tiešām izdevušies. :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:01 |