![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Yo, tadaima.
Pa brivdienam uzzimeju sho, bet taa kaa velu to pabeidzu, slinkuma un japanju valodas delj, ievietoju to sheit tikai shodien. Man vel japabeidz mana "manga", ja ta vinu varetu nosaukt. ![]() p.s. sry, ka neieliku bildi kaa nakas jau saakumaa. This post has been edited by Tamashi: Dec 31 2009, 14:58 |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es pieņemu, ka japāņu valodas stundu dēļ nevarēja pabeigt.
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man patīk! Izskatās kā no kaut kādas animes izgriezts, kārtīgi ir izkrāsots, čari ar proporcionāli, nav kroplīgi, smukas dzīves izteikmses, feinas mantas. Man patīk!
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
-------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Kādā veidā japāņu valoda ietekmē to, ka vēlāk ievieto zīmējumu? A vot taa, ka pec macishanaas nav garigais zimesanai. (vienalga vai ta ir jap. val. vai kaut kas skolas mac. priekshmetiem ![]() Man patīk! Izskatās kā no kaut kādas animes izgriezts, kārtīgi ir izkrāsots, čari ar proporcionāli, nav kroplīgi, smukas dzīves izteikmses, feinas mantas. Man patīk! ![]() ![]() |
Tamashi |
![]()
|
Nu, es visu laiku nevareju senemties so darbu pabeigt, jo no melnrakstiem parzimet uz tiras lapas ir gruti. Gurklat vajadzeja tulkot 2 valodas.
Bet beidzot te nu i ! Enam izm O.O5 markieri, pat nezinaju ka tads ir! ![]() ![]() ![]() Kludas ir, ja runa par perspektivem, bet tas tapec ka linealu izmantoju tikai taisnam linijam, parejais ar roku. |
Tamashi |
![]()
|
Tadaima!
Sito parzimeju no melnrakstiem un izkrasoju. Man kaut ka shvaki uz krasu izveli. ![]() Sorry ka iznemu uz bridi araa! Aizmirsu saspiest attelu uz normalu lielumu! This post has been edited by Tamashi: Feb 11 2010, 13:44 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
o, šis man liekas foršs. Tā sejas izteiksme gan tāda fanātiska, bet, man liekas, ka mums te aug ļoti, ļoti daudzsološs mangas mākslinieks.
-------------------- |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
tikai dēlis bišku nepareizi stāv.. esot gaisā, bez kāju kontakta ar dēli, to ir praktiski neiespējami noturēt taisni
![]() bet visu cieņu- man nenormāli patīk.. manga- pefekti -------------------- ![]() |
Tamashi |
![]()
|
Nu.. ja godigi, es vairak raustijos, ka man par labo kaju(no zimejuma redzama puisa puses) visi bobardes
![]() Thnx |
kabuki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 26-July 07 ![]() |
skeiteriem ļoti elastīgas potītes ir obligātas
![]() -------------------- ![]() |
Tamashi |
![]()
|
Pagajis kads laiks un es atkal gandriz neko neesmu uzzimejis.
![]() Kad bus labaks garigais sazimesu vairak. ![]() ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
tev drieksh anime stila kkas buutu jaapalabo ar seju tu taisi muti par platu degunu par taalu un acu dalju uz iekshu sanaak kkas liidziigs paviaana sejai
![]() tev drieksh anime stila kkas buutu jaapalabo ar seju tu taisi muti par platu degunu par taalu un acu dalju uz iekshu sanaak kkas liidziigs paviaana sejai ![]() -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
@Cowman
Labi, degunu zimet gan jau iemacisos, bet kas vinas mutei? Tu gribi lai mutes ir blusu lieluma vai? ![]() This post has been edited by Tamashi: Feb 27 2010, 12:24 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |