![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Nu ko, tiku liidz 4th stage beigaam, un jaasaka
![]() ![]() ![]() ![]() mjaa, 5 stage buus jaagaida kaadu laiku ![]() ![]() |
neko9 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 3-January 06 From: Rīga ![]() |
jā, bet pirmais un otrais stage satura ziņā ir daudz labāks par visiem nākamajiem stage..
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
jā, bet pirmais un otrais stage satura ziņā ir daudz labāks par visiem nākamajiem stage.. to saukshu bik savaadaak. skatoties pirmo/otro veel tik ljoti nav pieeedushies/liekas pliekani publikas komentaari reisu laikaa par "god like" driving "they are something else" utml kas vienmulji atkaartojas viscaur. |
neko9 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 3-January 06 From: Rīga ![]() |
jā tas arī
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu gan pirmajaa gan otrajaa un pat arii treshajaa stage saglabaajas intriga, bet ceturtaja stage ir project d, kura meerkjis
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. ir buut nepaarspeetam visos apkaimes ciemos, taadejaadi nepieljaujot abu pilotu zaudeejumu -------------------- Because i can!
|
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
BTW, aizgāju uz Wonder Festival 2007 un nopirku Toyota AE86
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
tur jau FC3S arii... kaadaa scale tas ir? kaa jums abiem vispaar iet?
-------------------- Because i can!
|
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Kaadu festival ? cik maksāja ? es ar gribu
![]() |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
Apmēram 10 cm garas un maksāja 1,2k. Pēdējā kaste
![]() Varētu jau kādu AE86 pasūtīt no amazon, bet tur nefiga nevar saprast cik tie modeli lieli ir. |
Lett |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 11-April 09 ![]() |
Tātad sāksim ar to ka es zinu ka te jau iepriekš ir bijis viens topiks par Initial D, bet viņš ir 4 gadus vecs tapēc izdomāju ka labāk jātaisa jauns. Tātad es gribēju zināt vai te ir kāds kurš vēl skatās vai fano par Initial D? Esmu meklējis bet neko īpašu par Initial D latvijā neesmu atradis. Ar to esmu domājis to ka daudzi viņu skatās, bet par viņu runā maz. Es domāju ka varētu izveidot atsevišķu forumu (es pats varu izveidot, tiesa neko īpašu, bet ar visām pamatfunkcijām) lai varētu normāli apspriesties un arī popularizēt Initial D. Šis forums ir domāts lai apspriestu par visām mangām kopā (un arī anime), tomēr ar šādu sadaļu iedalījumu manuprāt par Initial D īsti neko nevar apspriest.
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nedomaaju, ka tiks veidota sadalja tieshi prieksh kaadas noteiktas animes.
|
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Ir kas ir noskatijies un fano. Bet tā kā viss ir noskatīts nav jau dižās aktivitātes. Vel pagaišmēnes noskatijos [Shinsen-subs]Extra Stage 2 jo šo dabūju un tad ar nolēmu priekam nolūrēt: (B-A)Extra Stage un [Soldats]Battle Stage
This post has been edited by IronSoul: Apr 11 2009, 10:23 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Tātad sāksim ar to ka es zinu ka te jau iepriekš ir bijis viens topiks par Initial D, bet viņš ir 4 gadus vecs tapēc izdomāju ka labāk jātaisa jauns. domaaji nepareizi. <fixed> Ja kaadu interesee citu izteiktas domas konkreetas teemas sakaraa, tad pareizaak ir, ka nav jaapaarrok n threadus dazhu mekleeshanas slinkuma vai savukaart neveeleeshanaas sekot guideline-iem deelj |
Lett |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 11-April 09 ![]() |
Es zinu ka nekādas sadaļas netiks veidotas, bet zinu ka daudzi skatās bet nekādas aktivitātes nav tapēc domāju ka varētu uztaisīt atsevišķu forumu priekš Initial D.
Katrā ziņā es izveidoju: http://s3.invisionfree.com/Initial_D_Latvia/ |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Skatos, ka tavā forumā Initial D apspriedes rosās tikpat spraigi, cik šinī.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:03 |