![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Pick |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Taka @ Oct 11 2004, 10:42) Cenšos saprast kāpēc var patik seriāls par diviem pederastīga izskata džekiem ![]() Tad man kā puisim būtu jāfano par meitenēm-lezbietēm? ![]() Bah... Taadaa gadiijumaa tu Yami to Boushi to Hon no Tabibito uzskatiisi par sliktu seriaalu tikai taapeec, ka galvenaa varone ir iemiileejusies meitenee? Un vai Gravitation kaut cik sabojaaja Shuichi un Yuki attieciibas? Un Azumanga Daioh - vai tad Kaorin nav iemiileejusies Sakaki? Tie visi ir vieni no maniem miiljaakajiem anime, un es negribeetu domaat, ka yaoi vai yuri deelj vinji ir ar kaut ko sliktaaki par citiem anime ![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Nu jāņēm vērā ka mīlestība vīriešu starpā japāņiem ir diezgan sena (kopš samuraju laikiem, bet tā jau ir cita tēma), pie kam gandrīz visos aktuālajos seriālos ir zināmi homoseksuāli elementi.
Nu kautvai Naruto - ja ne gluzhi starp Maito Gai un Rock Lee (tur vairāk tēva/dēla attiecības), tad teiksim starp Gai un Kakashi gan varētu uzskatīt, Peace Maker Kurogane (starp Okitu, Tetsunosuke, Suzu jau nu noteikti), Sayuki Reload, 2x2 Shinobuden, Bakuretsu Tenshi, Girls Bravo .. Tā kā nekur likties ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Par 2x2 Shinobuden to taa iisti nevar teikt...
tur jau viss peec vienkaarsha principa: "Prishol porutchik Rzhevskij (Orochimaru) i vsjo oposhlil" ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Par 2x2 Shinobuden to taa iisti nevar teikt... Kā nevar?! Un kā tad ar Shinobu vēlmēm attiecībā pret Kaedi? ![]() Aiz kam Onsakumaru ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Pick @ Oct 13 2004, 21:29) QUOTE(Taka @ Oct 11 2004, 10:42) Cenšos saprast kāpēc var patik seriāls par diviem pederastīga izskata džekiem ![]() Tad man kā puisim būtu jāfano par meitenēm-lezbietēm? ![]() Bah... Taadaa gadiijumaa tu Yami to Boushi to Hon no Tabibito uzskatiisi par sliktu seriaalu tikai taapeec, ka galvenaa varone ir iemiileejusies meitenee? Un vai Gravitation kaut cik sabojaaja Shuichi un Yuki attieciibas? Un Azumanga Daioh - vai tad Kaorin nav iemiileejusies Sakaki? Tie visi ir vieni no maniem miiljaakajiem anime, un es negribeetu domaat, ka yaoi vai yuri deelj vinji ir ar kaut ko sliktaaki par citiem anime ![]() ![]() Tevis minētos seriālus redzējis neesmu un par viņiem neko nesaku. -------------------- Press any key to continue
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Roze @ Oct 14 2004, 10:23) Ah jaa pareizi! [uzsit sev pa pieri] Kaa es vareeju aizmirst sho paariiti!.. ![]() Jabkuraa gadiijumaa taas attieciibas Orochimaru perversiju eenaa var arii aizmirst... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Miiljaakaas man taakaa buutu.... xmm..... man vinjas visas miiljas
![]() Nu bet ja taa nopietni tad dodu priekshroku Neon Genesis Evangelion. Pirmaa anime ko redzeeju pilniibaa un manupraat vislabaakaa no visaam. Masterpeace. Nu ja kaadam patiik galvu noreekt nost tad iesaku Green Green. Daudz eechi bet tas nekas. |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Nez, man kaut kaa taas komeedijas nekad nav iipasi patikusas...
![]() -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
FireSoul |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu ko es te jauna zveers uzradies izteikshu savus fav anime.
Tas buutu Naruto , Samurai 7 , Samurai Champloo , FMA , Tenjou Tenge , Trigun. Nu tas taadaa iisaa kopsavilkumaa |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:28 |