![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rainie |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
īīk
neskapēc uz viņu paskatoties, es atcerējos BlesstheFall jauno solistu <3 This post has been edited by Rainie: May 31 2009, 01:44 -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
You got the nipples right,pats arī ir par to priecīgs.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
mna patik 2trais ziimejums neizkrasots
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Nepievērsiet uzmanību krūšu galiem, ja es būtu dievs zēniem krūšu galu nebūtu, viņiem no tiem tāpatās nav jēgas ![]() hmmm are u a boy or a girl? XD ja zeens, tad iedomajies sevi bez tiem ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
Viņa ir meitene
![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es gribēju kaut ko piebilst.
ja es būtu dievs zēniem krūšu galu nebūtu, viņiem no tiem tāpatās nav jēgas ![]() Ir gan. Tā ir erogēnā zona, tāpat kā sievietēm, tiesa- ne visiem. -------------------- |
Saimons |
![]()
|
hmmm are u a boy or a girl? XD
ja zeens, tad iedomajies sevi bez tiem ![]() [/quote] Aivar, ja es būtu zēns, es neko tādu neiedomātos ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
[quote name='Saimons' date='May 31 2009, 22:09' post='135125']
hmmm are u a boy or a girl? XD ja zeens, tad iedomajies sevi bez tiem ![]() [/quote] Aivar, ja es būtu zēns, es neko tādu neiedomātos ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote] hmmm ![]() es zinu, tev vnk nelaimejas ar kadu zeenu taja joma XD tadel tu ta saki ![]() p.s wtf? ka tu zini manu vardu? ![]() im to faking famous ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
heheheee
Saimons |
![]()
|
hmmm
![]() es zinu, tev vnk nelaimejas ar kadu zeenu taja joma XD tadel tu ta saki ![]() p.s wtf? ka tu zini manu vardu? ![]() im to faking famous ![]() [/quote] Nē, man ar zēniem viss kārtībā ![]() ![]() Man ir spejas tā es zinu tavu vārdu.. ![]() ![]() ![]() Nu lab vnk tu man esi draugos ![]() Un vēl kas nemaini identitāti plīīīZZ ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
Nu lab vnk tu man esi draugos ![]() Un vēl kas nemaini identitāti plīīīZZ ![]() NO SHIT! O_o man ![]() nu pavisam forsi, grrr... kas tik neatklajas pec ilgiem laikiem XD cilveki no otaku, kas man draugos ir, bet man nava ne mazakas nojausmas, kas tie tadi ir ... ![]() "VATSON, tas taks pavisam vnk" es iet meklejumos ![]() p.s "es tals teicu, vantson, tas bija vnk" atradu O_o recka tas otrs nezvers mani atrada dr.lv .. . .. .. ..... .. .. im going to virtual world, or cs world XD yeah baby i go kill newbz >.< p.p.s t.i "es taks teicu, vatson, tas bija vnk" ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
Ja man Saimons nebūtu pateicis tavu vārdu , es tevi draugos nebūtu atradusi xDDD
Saimons |
![]()
|
NO SHIT! O_o
man ![]() nu pavisam forsi, grrr... kas tik neatklajas pec ilgiem laikiem XD cilveki no otaku, kas man draugos ir, bet man nava ne mazakas nojausmas, kas tie tadi ir ... ![]() "VATSON, tas taks pavisam vnk" es iet meklejumos ![]() p.s "es tals teicu, vantson, tas bija vnk" atradu O_o recka tas otrs nezvers mani atrada dr.lv .. . .. .. ..... .. .. im going to virtual world, or cs world XD yeah baby i go kill newbz >.< p.p.s t.i "es taks teicu, vatson, tas bija vnk" ![]() [/quote] Ēm, laikam tu mani arī atradi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:51 |