![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
kakla varetu būt garāks un atslēgas kauli krietni par zemu. p.s čatam ir skype, msn vai pm un vēl nez kādi brīnumi velko ne? man vinas vel skypa dabut, nepaldies ![]() anyway, par teemu ... parziime ziimejumu izlabojot dazas nosauktas kludas un ieposto, baigi gribas redzet to, biku uzlabotaka versija ![]() -------------------- |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
skype būs grūtāk atrast
![]() Nja zīmējumā ir dažas kļūdas, kuras var saskatīt pat to nepalielinot ![]() Takā es nevaru atvērt šos samazinātos zīmējumus , jo kkāds errors...tad man jācenšas saskatīt kļūdas šādā veidā ![]() -------------------- ![]() |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
velko ne?
man vinas vel skypa dabut, nepaldies ![]() anyway, par teemu ... parziime ziimejumu izlabojot dazas nosauktas kludas un ieposto, baigi gribas redzet to, biku uzlabotaka versija ![]() [/quote] Kapēc viņas man jau vienalga.. You piss me off! ![]() Par zīmējumu, jā labi es izlabošu kļūdas un tad iepostošu ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
QUOTE Kapēc viņas man jau vienalga.. You piss me off! ![]() dunt cry ![]() i didn't meant it like that ... p.s if u know me just a lil bit, then finding in skype is easy ![]() p.p.s ar nepacietiibu gaidiisu remaked to pedejo ziimejumu ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
dunt cry
![]() i didn't meant it like that ... p.s if u know me just a lil bit, then finding in skype is easy ![]() p.p.s ar nepacietiibu gaidiisu remaked to pedejo ziimejumu ![]() [/quote] Es jau neraudu rīt pārtaisīšu.. ![]() Vis OK.. ![]() Labi caur v=draugiem.lv atsūtīsi skype niku? ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... viņam jau tepat iekš profilinfo ir rakstīts
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saimons |
![]()
|
|
DarkDevilCat |
![]()
|
hm... viņam jau tepat iekš profilinfo ir rakstīts ![]() a to es 100gadus nelietoju ![]() man sis accounts ir taisiits pirms 2 vai 3 gadiem lol xD es pagajusa gada vidu (kautkad vasaras beigas) saku lietot jaunu ![]() >> ---Epic Fail---- << -------------------- |
Koyuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 13-April 08 ![]() |
dubble fail, jo kautkad rakstaas atsevishkji.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
*double
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
DarkDevilCat |
![]()
|
ah ok mans pedejais spams XD
a to zb =)) bet nu tas ir fascinejosi, viens otru te labo taka tadi aksti zpc -------------------- |
Saimons |
![]()
|
|
DarkDevilCat |
![]()
|
=))) nju kur kads jauns ziimejums?
![]() -------------------- |
Koyuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 13-April 08 ![]() |
|
Saimons |
![]()
|
Koyuki nespēju sagaidīt