![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Koyuki nespēju sagaidīt ![]() Hollow man jānokārto iestāj eksāmeni tad labi? ![]() ok ok ![]() man jau ar, man 2traja ![]() im just way to stupid for this, vajadzeja maciities biku labak un palikt vecaja skola, laikam ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Bērni, beidziet čatot forumā! Šitādi posti nevienu izņemot jūs pašus un tieši pašlaik neinteresē Iesaku sūtīt viens otram PM vai izrunāties kādā čatā, ja gribas vnk parunāt! Redzu ka moderatora ieteikumu neesat ņēmuši vērā... ![]() Dubultbrīdinājums, ja aiz šī posta turpināsies čats, topiks tiks slēgts. -------------------- |
Saimons |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-May 09 ![]() |
Čats vairs neatkārtosies
![]() Nu lūk mans darbs, gribēju kā skaistāk sanāca, kā vienmēr, lūdzu tikai par zīmējumu, ja nē manu topiku slēgs.. ![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... kāpēc Tu neizmanto iespēju upload and insert image?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Čats vairs neatkārtosies ![]() Nu lūk mans darbs, gribēju kā skaistāk sanāca, kā vienmēr, lūdzu tikai par zīmējumu, ja nē manu topiku slēgs.. ![]() ![]() x3 smuks ziimejums ![]() -------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Zīmējums neslikts, bet iesaku mazliet pamācīties viarāk proporcijas un taisīt tēus nedaudz vairāk 3-dimensionālus [šobrīd izskatās nedaudz palkani un uz sāniem izstiepti].
Taču tas visdrīzāk nāks ar laiku ^^ Ko varu ieteikt: Nedaudz vairāk piestrādā pie sejām, tieši emocijām. šobrīd visas šķiet pat ļoti, ļoti līdzīgas, ar minimālām izmaiņām. Piemēram meitenei[domāju, ka čars augšpusē ir meitene] derētu nedaudz piemiegt acis, lai izskatītos vairāk viltīgi. Zēnam[čars lejā, ar zvaigzni pierē[kā izskatās]] nedaudz izteiteiktāk uzacis un plakstiņus. Nebaidies no spēcīgākām emocijām zīmējumos, tas padara attēlu dzīvīgāku. Lai nu kā, tavs stils ir mīlīgs un simpātisks. Jāsaka, ka man patīk ^^ Tev vēl ir daudz ko mācīties un augt, taču savs potenciāls ir. Iesaku - nebaidies eksperimentēt ar emocijām un formām. Prieks redzēt, ka darbi +/- izstrādāti un ar aptuvenu fonu ^^ Turpini! -------------------- |
Saimons |
![]()
|
Zīmējums neslikts, bet iesaku mazliet pamācīties viarāk proporcijas un taisīt tēus nedaudz vairāk 3-dimensionālus [šobrīd izskatās nedaudz palkani un uz sāniem izstiepti]. Taču tas visdrīzāk nāks ar laiku ^^ Ko varu ieteikt: Nedaudz vairāk piestrādā pie sejām, tieši emocijām. šobrīd visas šķiet pat ļoti, ļoti līdzīgas, ar minimālām izmaiņām. Piemēram meitenei[domāju, ka čars augšpusē ir meitene] derētu nedaudz piemiegt acis, lai izskatītos vairāk viltīgi. Zēnam[čars lejā, ar zvaigzni pierē[kā izskatās]] nedaudz izteiteiktāk uzacis un plakstiņus. Nebaidies no spēcīgākām emocijām zīmējumos, tas padara attēlu dzīvīgāku. Lai nu kā, tavs stils ir mīlīgs un simpātisks. Jāsaka, ka man patīk ^^ Tev vēl ir daudz ko mācīties un augt, taču savs potenciāls ir. Iesaku - nebaidies eksperimentēt ar emocijām un formām. Prieks redzēt, ka darbi +/- izstrādāti un ar aptuvenu fonu ^^ Turpini! Pāldies par to ko uzrakstiji ![]() ![]() |
Saimons |
![]()
|
Nu tā mans pirmspēdējais darbiņš pirms lieku savu komiksu, kuru apsoliju teddybear100
![]() Anyway mans "Mākslasdarbs" man kaut ko atgādina, nezinu ko.. ![]() Pēdējā un pirmā reize, ka zimēju kaut ko ar lielām acīm.. This post has been edited by Saimons: Jul 17 2009, 18:04 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mjaa, acis šim ir par lielām
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
Nu tā mans pirmspēdējais darbiņš pirms lieku savu komiksu, kuru apsoliju teddybear100 ![]() Anyway mans "Mākslasdarbs" man kaut ko atgādina, nezinu ko.. ![]() Pēdējā un pirmā reize, ka zimēju kaut ko ar lielām acīm.. JAU IEPRIEKS ATVAINOJOS bet NO COMMENTS ![]() man ne acis, ne ausis, ne mute, tikpatka nekas no sii zimejuma nepatik. srry ;( -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Tā kā, man nav slinkums komentēšu šo darbu .
Kā visi teica acs pa lielu, deguns pa mazu, mute pa tālu un vispār atrodas kaut kā dīvaini. Zods , manuprāt, krietni par spicu. Auss arī ir tāda jancīga. Matu spīdums netīrs un parupš liekot domā, ka tas vienkārši ir neizkrāsots laukums.Pleci pašķībi un izskatās pārāk asi. Uz jakas vispār nav nekādu kroku, kas ir neiespējami, ja vien tas nav no cementa *by the way es tādu apģērbu gribētu redzēt @u@* Ēnas, kur tās ir, pa tumšām un pārāk līdzenas. Turklāt man nepatīk tie zīmuļa smērējumi, jo padara darbu nekārtīgu. Tas pagaidām viss. Labās ziņas, ja turpināsi ši tik aktīvi ņemties tad pāris gados būs jau manāmi panākumi. ^u^ -------------------- |
Saimons |
![]()
|
Šis ir veltīts Hollow
![]() Anyway domaju, ka.. es nezinu.. ![]() Kritizējiet mani! ![]() Fonā doma kaut kas abstrakts ![]() dzēšgumija bija mans labākais draugs ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
Šis ir veltīts Hollow ![]() Anyway domaju, ka.. es nezinu.. ![]() Kritizējiet mani! ![]() Fonā doma kaut kas abstrakts ![]() dzēšgumija bija mans labākais draugs ![]() man, why me? ![]() eu eu, man vaitad tada seja? (giggle) anyway, smuks darbs ![]() ![]() -------------------- |
Saimons |
![]()
|
Nē nav tev tāda seja
![]() ![]() ![]() uz sejas ir vasarasraibumi, kā tev liekas ar proporcijām viss ok? ![]() This post has been edited by Saimons: Jul 19 2009, 18:21 |
DarkDevilCat |
![]()
|
Nē nav tev tāda seja ![]() ![]() ![]() uz sejas ir vasarasraibumi, kā tev liekas ar proporcijām viss ok? ![]() fuh xD es jau nobijos :s es sakuma domaju ka tas pumpas, tadel es ta.. bet nu ok ![]() par proporcijam runajot, es taks pats nezinu tas, bet pec manam domam viss ir ok, tikai kajas ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |